Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rövid (3/4-es) menyasszonyi ruháról mi a véleményetek?
Ilyesmire gondolok:
Nagyon nagyon nagy szerelmeim lettek ezek a ruhák. Főleg az első linken található, sajnos szalonban még hasonlót se találtam, ezért varratni szeretném. Van tapasztalatotok, hogy kb mennyibe kerülne anyagárban?
Egyébként nem vagyok túl magas, így ezek a ruhák még előnyösebbek is lennének. :D
Általában nem szoktam szeretni a rövid ruhákat, de ezek, ezzel a hosszal, tényleg csodaszépek. :)
Egyébként anyagártól kevésbé, munkadíjtól jobban függnek a ruhák díjai. Barátnőm tavaly hasonló ruhában ment férjez, csak az hosszú volt, neki 60 körül jött ki a teljes ruha anyaggal varratással mindennel. Bár hogy az anyagot honnan szedte, azt nem tudom, de nem volt rossz minőségű. :)
A velemenyunket kerdezted, szoval azt mondom. "Valodi" eskuvore nem tudnam elkepzelni oket, olyan kis semmilyenek. Mintha pont a mennyasszony felejtett volna el kioltozni a nagy napjara, es sebtibe felkapta volna az elso kezebe akado vilagos koktelruhat.
Ha alacsony vagy, akkor vigyazz a terd koruli fazonokkal mert csak meg jobban "elvagnak" teged, es "törpike" jelleget kolcsonoznek.
Szerintem is nagyon szépek, nekem is mindig ezek voltak a kedvenceim
:)
Szerintem is szépek ezek a ruhák. A kettő közül nekem a második tetszik jobban.
Egyébként exem nővére is hasonló ruhában házasodott és nem volt probléma, hogy nem lehetett tudni ki is a menyasszony. Ő egyébként egy neves helyen varratta a ruhát, igy elég drága volt(szerintem volt közel fél milla), de egy hétköznapi varrónő 100 ezer alatt kihozza mindenestül.
Nagyon tetszenek, de egyrészt nagyon vastag a vádlim, másrészt ahogy te is írod, iszonyú nehéz hasonlót szerezni...
Egy hasonló, varratottat láttam 70 ezerért tavaly ősszel.
Szerintem szépek, csak túl... szóval túl "abroncsosak", vagy hogy fogalmazzak.
Szóval nagyon elállnak :D Érted...
A hossz egyébként teljesen jó, unokatesóm felesége térd fölé érőben házasodott, de az övé lenge szoknyarészű és még ennél is egyszerűbb - de gyönyörű - volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!