Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez esküvőre bevállalható ruha a színe miatt? Kép
2019. febr. 11. 19:23
22/37 anonim válasza:
Ez a ruha szürke/ezüst,de ezzel nincs semmi gond,mert minden menyasszony bőrtipusához gyártanak ruhákat. A fehérnek is több árnyalata van,épp azért mert a hófehér nagyon keveseknek áll jól (a tél tipusnak főleg). Utána tudsz nézni hogy te melyik tónusba tartozol,és akkor biztos lehetsz benne,hogy nem sápaszt.
23/37 anonim válasza:
Nekem meg a fekete ruhák tetszenek. Mindenki döntse el maga, hogy milyet szeretne a saját eskövőjén :)) 26L
25/37 anonim válasza:
Ez báli ruha inkább nem esküvői
28/37 anonim válasza:
a felso resze tenyleg szep de az also tüll resze olyan mintha koszos lenne
29/37 anonim válasza:
Nekem csak a színével nincs bajom, a ruha nem tetszik...
30/37 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó esküvőre, nagyon szép 🙂
Nekem sem fehér lesz a ruhám. A felső része ekrü féle fehér csipkével, a szoknya rész (derektol lefele) halvány barackvirág/mokka színű :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!