Szerintetek ez a ruha bevállalható egyetemi gólyabálra?
Figyelt kérdés
[link] eleje
[link] hátulja
nekem a fekete tetszik jobban, bár ha szőke lennék, tuti a másikat venném :D
2012. nov. 15. 02:48
1/8 anonim válasza:
Huha, ezek elég kihívóak! Persze ha be akarsz pasizni, akkor jó! :))
2/8 anonim válasza:
Sztem ha felöltözöl kintre rendesen, akkor igen.
3/8 Quorra válasza:
Ha van alakod hozzá, akkor igen.
4/8 anonim válasza:
Milyen a hajszíned?
A vörös ruha nagyon elnyerte a tetszésemet amúgy. Igazából elölről azt mondtam volna, hogy bevállalható, de a hátulja már annyira nem. Inkább buliba való szerintem.
5/8 A kérdező kommentje:
alakkal nincs baj, hálistennek. barna hajam van, de kb. el is takarná a hátam. köszi szépen :) akkor keresek mást.
2012. nov. 15. 12:21
6/8 anonim válasza:
Ha eltakarná akkor mondjuk lehet jó :)
A ruha szabása nagyon tetszik, tényleg, csak ilyenkor már hideg is van, meg nálunk gólyabálra nem illett ennyire kivágott. Egyébként nagyon elegáns elölről pl.
Én barna hajhoz lehet, hogy kipróbálnám a pirosat, egy piros rúzzsal jó lehet :)
7/8 A kérdező kommentje:
Ó, az nem baj, kintre jól felöltöznék hozzá, benn meg fűtenek, még talán túlságosan is :D Próbálgatom a piros rúzst, de a rózsaszín jobban illik az arcomhoz. A piros ruhák meg nagyon tetszenek, de egyelőre nem merem bevállalni :) Bár lehet, hogy épp itt lenne az ideje :)
2012. nov. 15. 18:50
8/8 anonim válasza:
Szerintem gólyabálra inkább a fekete színt válaszd, a piros inkább buliba való. Ha jó az alakod, nyugodtan felveheted, semmibaj nincs ezzel, sőt, nagyon tetszik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!