Hogy nézne ki ez a ruha egy alkalmi eseményre?
Barna ruhához fekete harisnya? OMG.
Amúgy az a tipikus gazdag vállalkozók csemetéi által hordott cuccok, ami legyen jó műszálas anyagból, minél több strasszkővel, ami már nem is divat, de mindegy,áááá....
Ne haragudj, én fiú vagyok.
Nekem nem tetszik általánosságban sem, alkalomra meg aztán pláne nem.
Üdv
Szia!
Ne haragudj, de milyen alkalomra?
Mert ha olyanra, ahol a legtöbben kis koktélruhában, kosztümben jelennek meg, akkor felejtsd el. Ez egy szakadt, hétköznapi, trampli ruha egyébként is. Az alakod fedi, ducinak mutatja benne, ráadásul azt az igénytelen halványlila szalagot a gagyi csipkével az alján nem is tudom hova tenni. Meg még az a hátkivágás és a strassz. Az egész egy kínai förtelem. Mondjuk teszem hozzá, az egész oldal csak kínai sz*rt forgalmaz.
"kőves női ruha" - hát ezen meg felsírtam a röhögéstől :D
15.000 FT???????????? VICC???? 1.500-at nem ér meg, basszus, hát oda van írva, hogy sz*r viszkóz-elasztán...pofám leszakad.
Ha szereted a lezser ruhákat, inkább ilyesmiket keress alkalomra:
Ennyit fűznék hozzá: ízlés, ember! A kevesebb néha több! Csipke, fodor, extrém hátkivágás és strassz egyszerre SOK!
ez borzalmas. ingyen se kéne, sőt ha fizetnének se venném fel. Ízléstelen, ronda, nem nőies és eggyáltalán nem illik alkalmi eseményre.
otthon hordhatod esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!