Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kicserélik nekem ezt a ruhát?

Kicserélik nekem ezt a ruhát?

Figyelt kérdés
Vettem a barátom keresztfiának egy 98-as pulcsit, felhívtam, azt mondta hogy az kicsi cseréljem ki nagyobbra, kicseréltem, és ma meg hívott, hogy mégis a 98-as a jó neki. Kicserélik nekem még egyszer?

2012. nov. 14. 19:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Majd belenő a kissrác,ne csinálj magadból bohócot, és nem is biztos hogy cserélik.
2012. nov. 14. 20:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Az érdekel legkevésbé, hogy mit fognak gondolni:) Ha jogom van a cseréhez, akkor cseréljék ki. Amugy köszi a választ!:)
2012. nov. 14. 20:10
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha nincs minőségi problémája, akkor jogod amúgy sincs hozzá. Csak az üzletvezetőn múlik, hogy kicseréli-e, vagy sem.

Én is azon a véleményen vagyok, hogy a gyerek majd belenő. Nem is olyan sokára :)

2012. nov. 14. 20:14
 4/10 A kérdező kommentje:
Rá van írva a blokkra, hogy "Termékeinket a vásárlástól számított 30 napon belül -bizonylat ellenében kicseréljük vagy a vételárat, visszafizetjük." Ezért gondolom, hogy vissza cserélnék. Tudom, hogy hamar belenő csak az anyukája mondta, hogy nagyon kevés ilyen pulóverje van, és ezt már csak jövőre tudná hordani, mert ez cask télre jó, ezért örülnék, ha most kicserélnék.
2012. nov. 14. 20:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Mivel már egyszer kicserélték, hiszen azt írtad, hogy ez már a csere pulcsi, akkor így nem hiszem, hogy még egyszer kifogják. De megpróbálhatod... bemész a boltba és megkérdezed.
2012. nov. 14. 20:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Holnap megkérdezem. Remélem kicserélik. Köszi a válaszokat. Ha valaki jártas az ilyen kérdésekben és biztosan tudja, hogy ilyenkor mit tehetek, örülnék ha írna:)
2012. nov. 14. 20:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez már a csere pulcsi.. így nem hiszem és így már nem is kötelességük kicserélni.
2012. nov. 14. 20:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Az eladók jóindulatán múlik. 2. ruhát már nem kötelesek cserélni.
2012. nov. 14. 21:37
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2012. nov. 14. 21:49
 10/10 A kérdező kommentje:
Kicserélték! Mondták, hogy ha 30 napon belül van akkor semmi akadálya! :)
2012. nov. 27. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!