Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbantatok, hogy csak polgari esuvotok volt szuk csaladi korben?
A kerdesem az lenne, hogy azoknak akiknek szuk csaladi vagy barati korben zajlott az eskuvoje(csak polgari) azok a parok nem bantak meg, hogy nem volt nagyobb felhajtas?
En szeretnek egy kicsit nagyobb eskuvot(kb 35-40 fovel) es lagzival de a parom ezt nagyon nem akarja. Igazabol en sem vagyok benne 100%-os mert mind a kettonk csaladja eleg furcsa...szeretjuk oket meg minden de szerintunk egy ilyen "bulira" nem lennenek alkalmasak.
Megbantatok a pici eskuvot? Volt valaki hasonlo helyzetben?
Miért kéne megbánni? Ha valaki nagyobb felhajtást akar, bármikor lehet újra bulit szervezni köré. Több ismerősömnek is volt olyan, hogy először polgári esküvő 5-10 vendéggel, aztán 1-2-5 év múlva templomi nagyobb vendégsereggel + lagzi.
Sokadik évfordulókon meg kifejezetten divat "újraesküdni" és új lagzit tartani.
Olyat ismerek, aki megbánta, hogy nagy esküvője volt.
Nem, sot, inkabb hallgatva, es elnezve a nagyobbol adodo folos gondokat, minden nap orulok neki.
De mi alapbol ilyen alkatuak vagyunk, aki ebbe nem teljesen biztos...
Nekünk 2 tanús volt, nem bántuk meg, mert egyébként se vágytunk rá. A ruhám egy elegáns fehér ruha volt, nem kifejezetten menyasszonyi, hajat-sminket én csináltam, szokásosan, és csak mobillal lőttünk pár fotót. Elmentünk egy jobb étterembe és ennyi.
De mondom, mi eleve nem akartunk ennél többet, ha te többre vágysz, akkor szervezzetek nagyobb esküvőt.
Ez nem a penzrol szol.
Sot...akik nagy eskuvot rendeznek, azok varjak atlagba vissza a zsozsot. Ajandek meg tancpenz gyanant.
Szerintem meg ez a szanalmas, h a nagy napodra minden jott ment rokon ott van akikkel talan egy evbe 1x ha talalkzol es meg a ferjed vezeteknevet se nagyon vagja.
Mi 5en voltunk. Igazi csaladi hangulat volt. Meg az anyakonyvezeto hangjan is hallatszodott es arcan latszodott, hogy ez nem olyan fusi hazassag lesz, hanem tenyleg szerelembol jott letre. Nagyon meghitt volt, meg kicsit o is meghatodott es szivbol kivant nekunk minden jot.
Ha a penz oldalat nezzuk, a lagzi, a kellekek, naszut, akkor mind kb 1 Misi ara volt, es senkitol nem fogadtunk el semmit. Minek? Sajat lakasunk es nyaralonk van. Szerintem a nagy eskuvosok mennek inkabb a penzre...de m1.
Két tanús esküvőnk volt, később a családnak, barátoknak egy sütögetés a kertben.
Sosem bántuk meg.
Mi huszan voltunk. Nem számolgattuk, hogy mennyi fog "visszajönni", mert nem érdekelt minket. Szűkkörű, elegáns kis esküvő volt, utána egy vacsora egy szép étteremben, és ennyi, tánc sem volt, menyasszonytánc sem (de mi ilyenek vagyunk). Végül (valószínű, mert a legközelebbi rokonok és pár jóbarát volt meghívva), mindenki nagyvonalú volt, jóval átlag felett (ez kellemes meglepetés volt).
Mi nem bántuk meg a szűk, családias esküvőt (a nászút 2M volt, 2 hét.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!