Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Unokatesóméknak lesz esküvője,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unokatesóméknak lesz esküvője, meg lettünk hivva a barátommal, de nem akar eljönni a társaság miatt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
az a helyzet hogy lesznek ott cigányok is és a barátom nem nagyon csipi a cigányokat.. de nem is ismeri azokat akik ott lesznek az esküvőn. én elmentem az ő családjával mindenhova, 2keresztelőre is pl de ő nem hajlandó eljönni velem az esküvőre. mit tegyek? már szóltam anyámnak hogy beszélje rá a barátomat, de nem ért semmit. elegem van belőle. ráadásul most a barátom úgy van anyámmal alapból hogy nem nagyon birja a fejét pár dolog miatt és ezért se akar eljönni,de inkább a cigányok miatt, pedig értelmesek,tanultak,nincs velük baj, nem olyanok hogy ők itt a valakik! én nem nagyon vagyok el velük, ezért szeretném ha eljönne a barátom is, vele biztosan jobban ellennék.
2010. jún. 30. 19:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ez tiszteletlenség veled és a családoddal szemben. Ha nem szereti a cigányokat, ne velük táncoljon, beszélgessen, de ezért nem elmenni bunkóság. Ráadásul lehet, hogy meglepődne, milyen jó fejek, értelmesek azok a cigány ismerősök! Szerintem ez egyébként csak kifogás, nem valódi ok, nincs kedve elmenni. Önző, mert te mindenhova menj el vele, de ő még a legfontosabb családi ünnepekre sem megy el.
2010. júl. 1. 09:14
 22/25 A kérdező kommentje:
hát van benne valami ;) köszönöm a válaszokat
2010. júl. 1. 10:38
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó két válaszolóval tökéletesen egyetértek! Ez egy családi esemény, ahová mindkettőtöket elhívták. Két éve vagytok együtt és ilyenkor már "illik" együtt megjelenni az ilyen eseményeken. (esküvő, családi vacsora, születésnap stb).

Én is voltam olyan esküvőben, ahol a párom unokatestvérének volt az esküvője, tele távoli rokonikkal. Senkit nem ismertem, csak négy embert. És elmentem, mert már akkor tudtam, hogy ezt így illik. És jól is éreztem magam.

Nem mindig van kedvünk mindenhez, de azzal, hogy ha elmenne veled a barátod, azzal igazán mutatná, mennyire fontos vagy neki és mennyire tiszteli a családodat!

Ha csak a kifogásokat keresi, akkor meg gondold meg, hogy a jövőben szeretnél-e vele maradni. :(

2010. júl. 2. 10:08
 24/25 anonim ***** válasza:

Ahogy a valaszaidbol latom te sem igazan tudod mit keresel a srac mellett. Egy kapcsolat nem csak "rolam" szol hanem rolunk. En a helyedben elgondolkodnek van-e ennek igy ertelme mert ezek szerint csak az o rokonai vagy programjai a fontosak a tieid mellozhetok vagy kulonfele indokokkal mellozhetok.

En is eltem meg a tiedhez hasonlo kapcsolatot amit 3 ev utan lattam be hogy vege.

Elegett turtem mert neki is csak az o rokonai voltak fontosak ha meg meg kertem jojjon el hozzank ha valami csaladi esemeny tortent mindig le mondta.

ha az eletedet vele szeretned le elni akkor ha nem tetszik neki valami akkor majd mindig lefujja gondolkozz el rajta van-e ennek igy ertelme.

En a helyedben pedig nelkule is elmennek es jol ereznem magam.

Hiszen egy csodalatos csaladi esemenyre kaptatok meghivast amin reszt venni megtiszteltetes es nem atok.

2010. júl. 2. 12:20
 25/25 A kérdező kommentje:
értelek titeket és köszönöm hogy irtatok, idő közben alakultak a dolgok és mégis eljön :)
2010. júl. 2. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!