Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unokatesóméknak lesz esküvője, meg lettünk hivva a barátommal, de nem akar eljönni a társaság miatt. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
az a helyzet hogy lesznek ott cigányok is és a barátom nem nagyon csipi a cigányokat.. de nem is ismeri azokat akik ott lesznek az esküvőn. én elmentem az ő családjával mindenhova, 2keresztelőre is pl de ő nem hajlandó eljönni velem az esküvőre. mit tegyek? már szóltam anyámnak hogy beszélje rá a barátomat, de nem ért semmit. elegem van belőle. ráadásul most a barátom úgy van anyámmal alapból hogy nem nagyon birja a fejét pár dolog miatt és ezért se akar eljönni,de inkább a cigányok miatt, pedig értelmesek,tanultak,nincs velük baj, nem olyanok hogy ők itt a valakik! én nem nagyon vagyok el velük, ezért szeretném ha eljönne a barátom is, vele biztosan jobban ellennék.2010. jún. 30. 19:33
11/25 A kérdező kommentje:
az első válaszolónak üzenném hogy télleg teljesen igazad van hogy nem kéne egymás seggébe legyünk... megtapasztaltuk már.tavaly nyáron egész végig együtt voltunk.. xD meg még kicsit tovább is.. :)
2010. jún. 30. 19:59
12/25 A kérdező kommentje:
Szerintem teljesen felesleges lenne elmennie, ha úgysem érezné jól magát abba a társaságba. Menj el nélküle. Kibírod.
tudom hogy jólérezné magát, mert mindig igy szokott lenni... :-/ én tudom hogy neki milyen a megfelelő társaság.. és van neki cigány osztálytársa és tök jóba van vele.. .szóval nem tudom mit izél... szeret itélkezni..
2010. jún. 30. 20:00
14/25 anonim válasza:
Első vagyok. Azért írtam, mert hajlamosak vagyunk elkövetni ezt a hibát. Aztán meg mikor úgy alakul, akkor csodálkozunk, hogy nélküle nem tudunk mihez kezdeni, leépültek az egyéb kapcsolataink, úgy úgy csodálkozunk, mintha máról holnapra történt volna, pedig szépen lassan megy ez, de csak akkor tűnik fel, mikor már teljesen lenullázódott az egész.
15/25 A kérdező kommentje:
hát én is eleinte úgy voltam hogy nem megyek.... aztán valahogy most mégis mennék.. :) nem voltam még ilyen közeli rokon esküvőjén
2010. jún. 30. 20:01
16/25 A kérdező kommentje:
igen tudom miről beszélsz.. én is nagyon elszakadtam a régi barátaimtól mióta a barátommal nagyon együtt vagyunk... mikor visszatértem a régi barátaimhoz szinte csodálkoztam hogy leszarják a fejem.. :S de aztán végülis most megint jóba vagyok velük, de nem annyira mint régen..
2010. jún. 30. 20:03
17/25 anonim válasza:
Ugyan már egy strand nem ugyan azm int egy eskővő ez hüle zsarolás..
El mész nélküle és jól érzed magad.. S megmnodod,hogy ne csodálkozzon ha esetleg te is egyszer nemetm nodasz egy ilyen csakládi eseményre és mondjuk nem mész el vele ak övetekző keresztelőre vagy ballagásra.
18/25 A kérdező kommentje:
:D hát én is úgy gondoltam hogy eleinte csak azokat a programokat mondom le amik már meg vannak tervezve...:D
2010. jún. 30. 20:31
19/25 anonim válasza:
Hát szerintem meg a kapcsolatotok jellegétől függ ez.Aki hozzám tartozik, a párom szeretjük egymást,az egyértelmű,hogy minden családi eseményen megjelenik velem,és fordítva is.Ha csak amolyan tini szerelem,vagyis még nem komoly,akkor nem kell erőltetni.Én nem tudnám elképzelni,hogy hivatalosak vagyunk egy esküvőre,és a férjem nélkül menjek.De ezt már akkor sem tudtam elképzelni.amikor még jártunk.
20/25 A kérdező kommentje:
nem mondanám tiniszerelemnek ez bonyolultabb :D 2éve vagyunk együtt.. és a barátomat is meghivták szóval teljesen egyértelmű hogy illene eljönnie, mások szerint is már elég régóta vagyunk ahoz együtt hogy eljöjjön egy ilyen eseményre. amúgy neked is teljesen igazad, én is hasonlóan vagyok a barátommal.
2010. jún. 30. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!