Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házassági szerződésről mi a vélemény?
Kérdezhetek?
Meglesznek ezek az adatok a bankban tutira? Ha mondjuk holnap férjhez megyek, és 20 év múlva elválunk, akkor bemehetek a bankba, hogy mi volt az egyenlegem 2019.01.05-én?
Bocs, ha hülye a kérdés.
Aranyos, hogy mennyien kommentelnek, hogy "ugy latszik, nem hosszu tavra terveznek"
Ebreszto!! A multban lehet, hogy egy hazassag orokre szolt, de ma? Kivancsi lennek egy olyan statisztikara a jovobol, hogy akik ma hazasodnak, azoknak hany szazaleka valik el.
Vagy nem valik el, mert felti az eletszinvonalat amit a parja biztositott.
Hazassagi szerzodesbe nem csak az anyagiakat lehet belevenni, ha elhizik, ki vele, ha nem teljesiti a ra eso reszt, akkor is. stb.
En mindenkeppen akarnek. Engem ne vadoljon senki azzal, hogy csak a penzert mentem hozza.
Az első férjemnek alig volt valamije de erőltette. Aztán 1 éven belül félrement. A másodiknak az esküvő előtt kicsivel tudtam meg mennyi mindene van, de még csak fel se merült benne a szerződés. Kedves és hűséges azóta is.
Nem szűrök le 2 esetből semmit, de nekem beszédes.
"Hazassagi szerzodesbe nem csak az anyagiakat lehet belevenni, ha elhizik, ki vele, ha nem teljesiti a ra eso reszt, akkor is."
Ezt nem értem. Azt akarod szerződésbe foglalni, hogy válni fogsz, ha elhízik a zasszony? :D Ezt megteheted papír nélkül is, senki nem perel majd be érte.
Gondolom erre gondolt :D
Mondjuk ezeken még én is gondolkoznék, mert házasság nélkül is úgy elplöttyedt mindenki, hogy csak kapkodtam a fejem.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!