Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esős, hűvös időben mit tud csinálni a menyasszony, hogy ne fagyjon meg?
"ok nélkül" ????
Neked a "FADDJON", AZ "EGGYIK, A FAGGYON ok nélkül :)) ?
És nem vagyok benne biztos hogy határontúlira gondoltunk,mert olyan nincsen.Ők MAGYAROK.Ne illesd őket ostoba jelzőkkel.
Mások is élnek még itt.
Okostojás.
Igen Ők magyarok, de a mostani magyar határokon kívül élnek sajnos, van erdélyi rokonom, tisztába vagyok vele, hogy nem tanítják meg nekik tökéletesen a helyesírást, és a nyelvet is régiesen beszélik, pont ettől szép, nekem ez tetszik, semmi bajom nincs vele, nem neveztem őket ostobának. Ezt a szót le sem írtam.
Egy anonim kérdezgetős oldalon miért kell kigúnyolni valakit akinek nem jó a helyesírása? Na és, az Ő baja, nem a tiétek, miért nem lehetett a kérdésére válaszolni, miért kell vele foglalkozni? Erre nem válaszoltál, csak kötekedés megy, meg a gonoszkodás.
Arra, hogy esetleg diszlexiás az illető (amiről igazán nem tehet) semmit nem reagált senki, pedig elképzelhető.
Lezártam ezt az értelmetlen vitát részemről.
Hát úgy néz ki, h. a moderátorok törölték a legviccesebb válaszokat, meg a kérdést is átírták, pedig én annyit röhögtem...
Nembaj, a kérdező attól még hülye marad. :)
Hát igen,ez egy furcsa szólásszabadság :))
De legalább a moderátoroknak is volt egy jó napjuk,gondolom szétröhögték magukat :)!
ki értékelte 100% hasznosnak a válaszomat?! XD
kösz neki ;)
(11:39 vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!