Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ilyen esős, hűvös időben mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esős, hűvös időben mit tud csinálni a menyasszony, hogy ne fagyjon meg?

Figyelt kérdés
Mert ugye a menyasszonyi ruha ilyenkor nem túl meleg.
2010. jún. 26. 20:23
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
28%
Nem szoktam senkinek beszólni a helyesírása miatt, ugyanis igencsak nagy illetlenség. De nem akartam szó nélkül, hagyni, ha valakit ok nélkül lehurrognak, a mindent w-vel író tinik sem jobbak, meg a nyolc XD minden válasz után. Amúgy arra nem gondoltok, hogy esetleg tényleg valamilyen betegsége van, vagy határon túli magyar, ahol eleve régiesen beszélnek, vagy éppen nem volt túl sok lehetősége, magyar nyelvet tanulni, már az is csoda, hogy ismeri. Szánalmas ez a gonoszkodás, nézzetek magatokba.
2010. jún. 26. 23:02
 32/42 anonim ***** válasza:
32%
Ugyanakkor azt sem értem, hogy miért kellett minden olyan válaszolót lepontozni, aki nem kezdte el szekálni a kérdezőt, csak a kérdésre válaszolt, esetleg megvédte, amiért ilyen butaságon rágódtok már órák óta.
2010. jún. 26. 23:03
 33/42 anonim ***** válasza:
67%

"ok nélkül" ????

Neked a "FADDJON", AZ "EGGYIK, A FAGGYON ok nélkül :)) ?

És nem vagyok benne biztos hogy határontúlira gondoltunk,mert olyan nincsen.Ők MAGYAROK.Ne illesd őket ostoba jelzőkkel.

Mások is élnek még itt.

Okostojás.

2010. jún. 26. 23:12
 34/42 anonim ***** válasza:
34%

Igen Ők magyarok, de a mostani magyar határokon kívül élnek sajnos, van erdélyi rokonom, tisztába vagyok vele, hogy nem tanítják meg nekik tökéletesen a helyesírást, és a nyelvet is régiesen beszélik, pont ettől szép, nekem ez tetszik, semmi bajom nincs vele, nem neveztem őket ostobának. Ezt a szót le sem írtam.

Egy anonim kérdezgetős oldalon miért kell kigúnyolni valakit akinek nem jó a helyesírása? Na és, az Ő baja, nem a tiétek, miért nem lehetett a kérdésére válaszolni, miért kell vele foglalkozni? Erre nem válaszoltál, csak kötekedés megy, meg a gonoszkodás.

Arra, hogy esetleg diszlexiás az illető (amiről igazán nem tehet) semmit nem reagált senki, pedig elképzelhető.

Lezártam ezt az értelmetlen vitát részemről.

2010. jún. 27. 00:49
 35/42 anonim ***** válasza:
80%

Hát úgy néz ki, h. a moderátorok törölték a legviccesebb válaszokat, meg a kérdést is átírták, pedig én annyit röhögtem...

Nembaj, a kérdező attól még hülye marad. :)

2010. jún. 27. 11:39
 36/42 anonim ***** válasza:
81%
:D jah, én sem szeretem mikor belepiszkálnak a kérdésekbe.
2010. jún. 27. 11:48
 37/42 anonim ***** válasza:
72%

Hát igen,ez egy furcsa szólásszabadság :))

De legalább a moderátoroknak is volt egy jó napjuk,gondolom szétröhögték magukat :)!

2010. jún. 27. 12:06
 38/42 anonim ***** válasza:
0%
Azért öröm nézni, hogy mennyire megy egyeseknek, névtelenül, a kisebbség oltogatása :D. Kár, hogy a való életben már nem, ezért is tart ott az ország, ahol....
2010. jún. 27. 13:54
 39/42 anonim ***** válasza:
77%
Ki lett javítva. Bár így a fele választ nem értik, de mindegy. Még azt mondják hogy nem cenzúráznak. Jah.
2010. jún. 27. 14:17
 40/42 anonim ***** válasza:
67%

ki értékelte 100% hasznosnak a válaszomat?! XD

kösz neki ;)

(11:39 vagyok)

2010. jún. 27. 20:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!