Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esős, hűvös időben mit tud csinálni a menyasszony, hogy ne fagyjon meg?
Sziasztok!
Köszi a válaszokat.A válaszok mennyiségét elértem,de az nem jött be,hogy mindenki ötletet is ír az oktatáshoz.
Az adott tanácsokat köszönöm,viszont az eggyik oktatónak:
nem: f a g y o n,
hanem: f a g g y o n
:)
Akik megvédtek,azoknak köszi:)
Elég sűrgős,ezért kellett elérnem a minél több választ.
XD
Csak a faddjon szó miatt néztem be :-)))
Amúgy igaza van az egyik válaszolónak: hordóba egy kis olaj, meg a "Magyar helyesírás szabályai" című könyv, gyufa bele aztán hajrá :-D
VAGY: szólj a vőlegényednek, hogy melegítsen, mert különben megfadsz :D:D
(ki vesz el egy ilyen nőt?! azért ez alap... :S)
lyuly, lyuly:D:D
ha hallgattál volna.... :D
EGYIK, nem eggyik
és amit kijavítottál... nem is tudom hogy' mondjam, szóval az nem FAGGYON, hanem FAGYJON. (vagy faddjon, esetleg :P)
Eggyik
Hát te hallod milyen okos vagy, sorra égeted be magad, inkább maradtál volna csendben.
:D:D:D:D EGGYIK.....meg FAGGYON.....hát ez kész... :))))))))))))))))))
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
Vagy inkább MARATTÁL VÓUNA MAUNIKAA??? :)))))))
Milyen emberek vannak....
ma 21:22 vagyok
Hagyjátok már szegényt, nem értem miért kell ezzel b*sztatni valakit, olyan bunkók az emberek, lehet, hogy nem tehet róla, egyik ismerősöm diszlexiás, és neki is borzasztó a helyesírása, ettől még normális és intelligens ember, csak az olvasás és a helyesírás megy neki nehezebben, erről Ő nem tehet.
Jó tanács: egér jobb gomb, helyesírás-ellenőrzés bekapcsolása!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!