Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esős, hűvös időben mit tud csinálni a menyasszony, hogy ne fagyjon meg?
ma 20:30
ma 20:33
ma 20:58
ma 21:05
ma 21:05
ma 21:09
ma 21:15
ma 21:16
ma 21:22
A nagy helyesírás szakértőknek nem ártana ismerni a legalapvetőbb szabályokat, mint például a mondat eleji nagy kezdőbetű és/vagy a mondat végi írásjel! Valamint a XD, :D, :) tömege nem rémlik nyelvtan óráról!
Hát nem semmi a helyesírás az tuti!:D
Jót kacagtam rajtatok:)
Egyébként kiegészítők...Én úgy tudom elképzelni hogy műszőrme lehetőleg fehér vastag harisnya és csizma.
Ja és tényleg legközelebb maradj csöndben inkább ne javítsd ki a hibákat mert ez már gázos nagyon...
Kedves kérdező, nem véletlenül felvidéki/erdélyi magyar vagy?
Egyébként meg ajánlom: [link]
Stólát vagy kis bolerót szoktak adni a ruhához ha kéred! Azért a csizmát nem javaslom, de amúgy is egész jó időt mondanak (20-22C fok), ha sürgős, akkor gondolom holnap lesz az esküvő!
-----------
Nem értem miért kell belekötni valakibe, nem tök mindegy nektek, hogyan ír? Pont azok kritizálják, akik szintén ejtenek hibákat, ahogy erre már előttem rávilágított az egyik kommentár! Idióták...
Szia, szerintem valami bolerót, valami vastagabb anyagból :) csizmát ne vegyél... szerintem... :)
________
Amúgy nem kell belekötni, hogy ír.. ez van, érted mit kérdezett, ugye? Akkor nincs baj...
Ezz lyaly mijen lyó és vices máár :-D
Gratúlállok az eskűvöhőzz :-D
21:50-nek:
Muszáj volt megszólalnod, igaz?
Szerintem senki nem lenne fennakadva azon, ha a kérdező kisbetűvel kezdi a mondatot, de ha neked ez a mániád, akkor menj rá az "Egy véletlen kérdés"-re, és ugass be mindenkinek aki kisbetűvel ír, v. nem rak pontot a mondat végére...
Mellesleg a nyelvtanórákon azért nem hallottál a szmájlikról, mert a tanár ott állt előtted és láttad, ha mosolyog, v. ha mérges, így nem volt neki szükséges kimondani, h.: "kettőspont-dé", vagy "balranyílórelációsjel-kettőspont-zárójel".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!