Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyecske ruhának ilyen jó lenne?
2018. nov. 10. 12:32
11/17 anonim válasza:
Ne kössetek már bele a színbe 😊 Ma már 10/8 menyasszonynak nem tipikus menyecske ruhája van.
12/17 anonim válasza:
Ezt akartam én is írni, amit 11-es.
Ma már sok helyen nem is menyecskeruhának, hanem "új asszony ruhának" mondják. Van, aki felvesz egy krémszínű koktélruhát, amikor levette a menyasszonyi ruhát. (Én meg kék színű dirndliben voltam új asszony, 1997-ben.)
13/17 anonim válasza:
Ha nem vagy egy nagyon hagyományos típus szín terén, az első tök jó. A második az nem - az ilyen alter divateseményekre meg a diszkóba jó, ilyen eseményre ez a "kamu bőrmutogatás" eléggé gagyi és kicsit közönséges is.
14/17 anonim válasza:
Nekem olyan menyecske ruhám volt, mint a kérdésben szereplő, fehér szegéllyel és lila színű volt. Mindenkit meglepett a rokonságban, de ez tetszett. Nem bántam meg.
15/17 anonim válasza:
Pont most akartam kiírni egy kérdést hogy hol lehet nem ritkító piros hanem bordó és ízlésesen modern menyecske ruhát venni.
Igazából az első link tökéletes válasz a kérdésemre, nagyon tetszik, én is ilyet akarok.
A második nekem nem tetszik.
17/17 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű, de nekem esküvőre túl sötét egy nőn. 😊 Ilyenkor még inkább lehet bátrabban erősebb színeket használni. Nincsen ebből kicsit világosabb, mondjuk pirosasabb? Esetleg ruha kölcsönzőben nézz körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!