Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/13 anonim válasza:
Ha a tanukat nem hivod meg az eskuvore, akkor nem tudom, kit hivsz meg :'D.
3/13 anonim válasza:
Mi adtunk nekik. Nem tudom, mi az “illem”, de igazából fel sem merült, hogy ne kapjanak... furcsa gondolat. :)
4/13 anonim válasza:
Persze. Ha amúgy is vannak meghívottak. De ha pl. hétköznap bementek két tanúval aláírni, akkor nem feltétlen kell meghívó, elég ha megbeszélitek velük.
5/13 anonim válasza:
Hogy merült fel egyáltalán, hogy ne kapjanak? Minden meghívottnak jár a meghívó, ráadásul a tanúknak hogy is mondjam szerintem kiemelt szerepük van. Szóval egyszerűen nem tudom hova tenni ezt a kérdést.
6/13 ErniE76 válasza:
Ez nagyon gáz kérdés volt. Nem érzed magadtól/magatoktól a helyes választ? Javaslom inkább ne házasodjatok meg! Ha egy ilyen egyértelmű és egyszerű kérdésre nem tudjátok a választ, a házasságotok alatt rengeteg konfliktussal fogtok találkozni és rövid időn belül váláshoz fogtok jutni. Minek az a kidobott pénz...? Egyébként a válasz: igen. Most vagy provokálni akarod az embereket egy ilyen kérdéssel vagy semmi erkölcsi tartásod nincs. Illetve tartásotok, ugyanis (gondolom) a párod se tudta erre a kérdésre a helyes választ, ezért is írtál ide. Istenem, hogy hova jutunk, mi jöhet még?! Egyébként meg ha belegondolsz, ő azzal, hogy tanú lesz, segít neked. Elmegy a szertartásra, kivár, áll, aláír. Ez a minimum, hogy meghívod őt a vacsorára. De azon is eltűnődtem, hogy kit is hívhatsz meg tanúnak, hogy ez kérdés számodra? Az emberek általában a legjobb barátjukat, testvérüket kérik fel erre a szerepre. És őt nem hívnád utána meg egyet enni???
7/13 anonim válasza:
A kérdés vélhetően nem arra irányult, hogy adjon-e nekik enni. A kérdező úgy értette, hogy mivel fel lettek kérve tanúnak, nyilvánvalóan ott lesznek az esküvőn és kell-e nekik külön meghívót küldeni.
Amúgy igen, nekik is szokás.
8/13 anonim válasza:
Mi tanúfelkérő kártyát késztettünk Nekik, de természetesen meghívót is adtunk.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a támadásokat de úgylátszik csak 1 ember értette meg a lényeget néhány ember elgondolkodhatna a modorán mielőtt lenéz valakit és az életét az meg h a vállást emlegeted kíváncsi lennék a te életedre mert gondolom nem egy minta élet
2018. dec. 9. 02:10
10/13 A kérdező kommentje:
Csak úgy mellékesen itt hagyom én nem magyarországi vagyok de sajnos a kötekedő és támadó undorító (tisztelet a kivételnek) magyar emberek közé tartozom mert magyar vagyok amit sajnos sok esetben szégyenlek mivel kulturálatlan nép mivel nem még kérdez inkább támad és fikáz..! Szóval köszönjük Boldog házasok vagyunk azóta is és nálunk a meghívót nem csak misére szól hanem a fogadasra is egyben és küldtünk meg hivot a tanuknak is akik nem értették h nekik ez minek mert tanuk meghívó nélkülis egyértelmű hogy hivatalossak úgy hogy el mondanám nálunk a mi országunkban nem szokás a tanuknak meghívót adni mivel egyértelmű dolognak számít hogy mindenhova hivatalossak... U.i a 6ev együtt éles alatt sem veszekedtünk nem tudom te honnan veszed h ez miatt mi el válunk és a többi sztem szégyelhetnéd magad hogy Igy beszélsz egy másik emberrel
2020. nov. 6. 02:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!