Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csak esküvő előtti paráról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak esküvő előtti paráról lehet szó a pasimnál, vagy ettől több?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Volt már valaki hasonló helyzetben? A párommal 4 éve vagyunk együtt, 2 éve együtt is lakunk, fél éve jegyben járunk, jövőre tervezzük az esküvőnket (már van időpont, helyszín, fotós, dj, ceremóniamester, dekoros..)Az utóbbi időben viszont furcsán viselkedik. Egyrészt egyfajta önzőség van rajta, rengeteget törődik magával (velem így nyilván kevesebbet), a rég vágyott dolgokat sorra megveszi magának, ezzel párhuzamosan valamiért ingerültebb velem. Kiszedtem belőle, h parázik az esküvő miatt.Már önmagában ez sem esett jól, viszont a minap megint összevesztünk, elég durva szavakkal is illetett. Nem hagytam annyiban kifaggattam, mi a baja valójában, hát valami olyasmit fogalmazott meg, h össze van kicsit zavarodva, szeret, de nem tudja, hogy eléggé-e, és hogy akarja-e az esküvőt, de adjak neki egy kis időt,ezt magában kell rendeznie. Mondanom sem kell, hogy összezuhantam, megállíthatatlanul folytak a könnyeim, ő próbált vigasztalni, sajnálkozott, hogy így megbántott, kérte, hogy ne fújjuk most le az esküvőt ezért...de nagyon nehéz a lelkem. 34 éves vagyok, családot szeretnék, ez a második jegyességem (az ezt megelőző kapcsolatomban is jegyes voltam, mikor szakítottunk, akkor is tudta már az egész rokonság és a barátok), nagyon nem szeretném, ha ennek is rossz vége lenne. Jelenleg fogalmam sincs, mit kellene tennem :( Nehezen tudom eldönteni, hogy ez csak esküvő előtti para a részéről (ami pasiknál azért gyakoribb), vagy ettől súlyosabb a helyzet..

2018. okt. 19. 11:16
1 2 3 4 5 6
 51/58 A kérdező kommentje:

nem érzem, hogy önmagam ellensége lennék, egyszerűen tettem egy lépést hátra, ami szerintem természetes egy ilyen helyzetben. Képzeld el, hogy van egy párod, akivel szeretitek egymást, minden jó, és egyszercsak kiderül, hogy nála megingott valami. Biztos, hogy az lenne az első lépésed, hogy kidobod? Nem pedig az, hogy visszalépsz kicsit és megpróbálod kideríteni, hogy mi lehet a baj valójában? Elvégre nem tett semmi rosszat ellenem (tudom, erre mondanád, hogy "még", meg úgyis, fog, meg utál, meg akar csalni, fos az egész, de gondolj, arra, hogy nem ismersz minket és minden részletet) Tegnap további beszélgetést folytattunk, nem, nem pitiztem, nem hisztiztem, csak kíváncsian hallgattam, mert

tudni akarom az okokat. Kiderült, hogy mi a hiánya velem kapcsolatban. Mindamelett, hogy abszolút jó nőnek tart... Emberem hiú, ezt ő is tudja jól magáról. Jobban szeretné érezni azt, hogy felnézek rá, ill. kívánom őt, több kezdeményezést vár tőlem és "cserfességet", ahogy ő fogalmazott. Nos, ez nem tűnik számomra teljesíthetetlen feladatnak és el tudom képzelni, hogy egy férfiembernek épp ennyi hiányzik (elvégre számukra a legfontosabb, hogy a nagybetűs férfinek érezhessék magukat, a nőjük mellett is)Én nagyon örülök ennek a végtelen őszinte beszélgetés sorozatnak vele. Kicsit megtört, kicsit megingatott, kicsit észhez térített. Jelenleg azt érzem, adnom kell neki mégegy esélyt. Egyébként mutattam neki egy két hozzászólást a fórumról, és némelyiken nagyon nevetett. A végén pedig azt mondta, hogy akkor ő most azon lesz, hogy minden negatív hozzászólót megcáfoljon..Mindemellett köszönöm mindenkinek a véleményét, innentől ketten próbáljuk elrendezni a dolgot! :)

2018. okt. 31. 10:20
 52/58 anonim ***** válasza:
87%

3-4 ev mulva tali a valas szekcioban némi cserfeskedes utan, valami olyan jellegu kerdessel, hogy "Mindent megtettem erte, meg a legrosszabb idoszakban is en probaltam valtoztatni magamon, es megis el akar valni? Miert?". Az a baj, hogy mar vastagon bevetted a mezeshetekbeli maszlagot, es igy csak meg rosszabb es kesobb koltsegesebb lesz felebredni. De te tudod.

Nekem nem kell elkepzelnem a szituaciot. Talalkoztam es eltem is kapcsolatban ilyen pasival. "Legyek ilyen, legyek olyan, ezt ereztessem, amazt, hogy boldog lehessen velem..." haha. Kidobtam. Azota pedig olyan parom van, akinek ugy vagyok tokeletes ahogy vagyok, es eszebe se jut meginogni velunk kapcsolatban. Pontosan ezert mondtam neked azokat a dolgokat, amiket. Nem azert mert hobbim itt szakitasra biztatni az embereket. Csak az a baj, hogy te mar nagyon el vagy keseredve.

2018. okt. 31. 10:47
 53/58 anonim ***** válasza:
86%
Szarból nem lehet várat építeni, ezt majd te is megtanulod a saját károdon.Sok sikert, várom a következő kérdésedet 1-2 év múlva, ha még az oldalon leszek.
2018. okt. 31. 10:54
 54/58 anonim ***** válasza:
37%

Remélem, hogy csak múló állapot és most esik le neki, milyen felelősséggel jár egy családalapítás. Ha nem változol házisárkánnyá, hanem támogatod, még jobb lesz később a kapcsolatotok, mert belátja ő is, hogy te a nehézségek ellenére is szereted és nem fordulsz ellene.

Viszont ha már 30 fölött vagytok és egy ideje együtt is éltek, benne van a pakliban az is, hogy fél elköteleződni, hiszen te mosol, főzöl, takarítasz rá, úgy éltek, mint a házasok, ami neki meg is felel, de ha valóban összekötnétek az életeteket, az azzal járna együtt, hogy neki is több kötelezettsége lenne, illetve nem tudna olyan könnyen kilépni a kapcsolatból, mint jelenleg.

Természetesen én remélem, hogy nem a második lehetőség a helytálló ebben az esetben, hiszen minden ember más és te jobban ismered a párodat, mint mi, így kitartást és sok boldogságot kívánok Nektek! :)

2018. nov. 2. 19:19
 55/58 anonim ***** válasza:
83%

De ez amit csinálsz, erőltetés, csak szereted kiszínezni és kimagyarázni a szart. De attól még az szar marad. A véleményem nem változik, hányok az ilyenektől.

"nagyon teper, virágot hoz, vacsorát főz, és azt mondja, az ég világon semmi baja nincs velem, nem akar elhagyni" - ja, mint minden férfi, amikor hibázik (pl. félrelép), a hülye nő meg nem kivágja, hanem babusgatja. Csak a babusgatás előtt van pár nap/hét mosolyszünet. Cuki.

Igen, kényelemből teszi, mivel ha te nem főznél rá, mehetne vissza az anyukájához. :D Te magad írod, hogy előtted az egyetlen nő az anyukája volt az életében, és hogy utánad is a kedves mama főzne rá. Szánalmas. Csak benned megvan az a plusz az anyukával ellentétben, hogy beléd üríteni is lehet.

Egyetlen egy dologban van igazad, miszerint 34 évesen már nem pasim-csajom kapcsolatban kellene élni 4 év után. De ezt nem egy olyan emberrel kellene tervezgetni, aki őszintén elmondta, hogy 1) nem biztos, hogy szeret annyira, hogy elvegyen 2) közölte, hogy érdekli, milyen más nővel a szeretkezés, és nem teljesen elégedett melletted.

De igen, általában mindenki azzal érvel, amivel te: "nem is ismersz minket, nem látod át a mi KÜLÖNLEGES kapcsolatunkat, ez sokkal bonyolultabb" meg a többi bullshit. Az lehet, hogy a válaszokat olvasva vidáman kacarászik, de mint kiderült, igencsak vannak neki problémái, amiket gondosan titkol előled. Mondjuk, hogy eszi a fene azért, hogy megtudja, milyen érzés másba belevágni a pöcörőjét.

2018. nov. 4. 20:31
 56/58 anonim ***** válasza:
Erről az jutt eszembe amikor öregapám azt mondta addig vegyem meg a Mercedest amíg meg nem nősülők, mert ha nősülők akkor már b... szhatom :D
2018. nov. 8. 23:14
 57/58 anonim ***** válasza:
Mi történt veletek azóta?
2018. dec. 12. 02:07
 58/58 anonim válasza:
Kérdező mi újság, lett esküvő végül? Sajnos most hasonló helyzetben vagyok én is... :(
2021. dec. 9. 07:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!