Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak esküvő előtti paráról lehet szó a pasimnál, vagy ettől több?
Sziasztok!
Volt már valaki hasonló helyzetben? A párommal 4 éve vagyunk együtt, 2 éve együtt is lakunk, fél éve jegyben járunk, jövőre tervezzük az esküvőnket (már van időpont, helyszín, fotós, dj, ceremóniamester, dekoros..)Az utóbbi időben viszont furcsán viselkedik. Egyrészt egyfajta önzőség van rajta, rengeteget törődik magával (velem így nyilván kevesebbet), a rég vágyott dolgokat sorra megveszi magának, ezzel párhuzamosan valamiért ingerültebb velem. Kiszedtem belőle, h parázik az esküvő miatt.Már önmagában ez sem esett jól, viszont a minap megint összevesztünk, elég durva szavakkal is illetett. Nem hagytam annyiban kifaggattam, mi a baja valójában, hát valami olyasmit fogalmazott meg, h össze van kicsit zavarodva, szeret, de nem tudja, hogy eléggé-e, és hogy akarja-e az esküvőt, de adjak neki egy kis időt,ezt magában kell rendeznie. Mondanom sem kell, hogy összezuhantam, megállíthatatlanul folytak a könnyeim, ő próbált vigasztalni, sajnálkozott, hogy így megbántott, kérte, hogy ne fújjuk most le az esküvőt ezért...de nagyon nehéz a lelkem. 34 éves vagyok, családot szeretnék, ez a második jegyességem (az ezt megelőző kapcsolatomban is jegyes voltam, mikor szakítottunk, akkor is tudta már az egész rokonság és a barátok), nagyon nem szeretném, ha ennek is rossz vége lenne. Jelenleg fogalmam sincs, mit kellene tennem :( Nehezen tudom eldönteni, hogy ez csak esküvő előtti para a részéről (ami pasiknál azért gyakoribb), vagy ettől súlyosabb a helyzet..
Férfi vagyok. Én úgy voltam vele, hogy egy új élet kezdete lesz a házasság. Vártam már, hogy úgy mondhassam: "a feleségem". Akkor kezdődött a legjobb része a dolognak. Terveink megvalósítása, külföldi munka, lakás vásárlás. (Babánál még nem tartunk, de az is tervben van).
Egy percig nem éreztem úgy, hogy paráznék.
"jövőre tervezzük az esküvőnket (már van időpont, helyszín, fotós, dj, ceremóniamester, dekoros..)"
Nos, szerintem ezt csak te tervezed. Legtöbb férfi amúgy jogosan van megrémülve az esküvőtől, mert ez az életminőségük és életkilátásaik drámai leromlásához vezet, míg általában a nők ezzel valósítják meg legjelentősebb életcéljukat. Szerintem ne erőltesd rá magad olyan emberre, aki nem ara igazán megnősülni. Egy ilyen húzás garantáltan kudarcra van ítélve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!