Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csak esküvő előtti paráról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak esküvő előtti paráról lehet szó a pasimnál, vagy ettől több?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Volt már valaki hasonló helyzetben? A párommal 4 éve vagyunk együtt, 2 éve együtt is lakunk, fél éve jegyben járunk, jövőre tervezzük az esküvőnket (már van időpont, helyszín, fotós, dj, ceremóniamester, dekoros..)Az utóbbi időben viszont furcsán viselkedik. Egyrészt egyfajta önzőség van rajta, rengeteget törődik magával (velem így nyilván kevesebbet), a rég vágyott dolgokat sorra megveszi magának, ezzel párhuzamosan valamiért ingerültebb velem. Kiszedtem belőle, h parázik az esküvő miatt.Már önmagában ez sem esett jól, viszont a minap megint összevesztünk, elég durva szavakkal is illetett. Nem hagytam annyiban kifaggattam, mi a baja valójában, hát valami olyasmit fogalmazott meg, h össze van kicsit zavarodva, szeret, de nem tudja, hogy eléggé-e, és hogy akarja-e az esküvőt, de adjak neki egy kis időt,ezt magában kell rendeznie. Mondanom sem kell, hogy összezuhantam, megállíthatatlanul folytak a könnyeim, ő próbált vigasztalni, sajnálkozott, hogy így megbántott, kérte, hogy ne fújjuk most le az esküvőt ezért...de nagyon nehéz a lelkem. 34 éves vagyok, családot szeretnék, ez a második jegyességem (az ezt megelőző kapcsolatomban is jegyes voltam, mikor szakítottunk, akkor is tudta már az egész rokonság és a barátok), nagyon nem szeretném, ha ennek is rossz vége lenne. Jelenleg fogalmam sincs, mit kellene tennem :( Nehezen tudom eldönteni, hogy ez csak esküvő előtti para a részéről (ami pasiknál azért gyakoribb), vagy ettől súlyosabb a helyzet..

2018. okt. 19. 11:16
1 2 3 4 5 6
 11/58 peca1000 ***** válasza:
23%

Sok férfinak nagy stressz ez az egész cirkusz, ami az esküvővel jár.

Én már 2x átéltem, tudom mit jelent.

Minnél közelebb van, annál kevésbè vágyunk rá, ha eljön a napja, túl akarunk esni rajta.

2018. okt. 19. 12:11
 12/58 anonim ***** válasza:
100%
10es manapság nem egy hét alatt lehet egy rendes esküvőt megszervezni, hanem egy év, mivel a jó szolgáltatók le vannak foglalva. Mi 1,5 év jegyesség után házasodtunk, mert úgy jött ki a lépés. Ha valaki akarja, akkor mindegy, hogy 1 hét vagy 1 év alatt szervezik meg, nem?
2018. okt. 19. 12:11
 13/58 anonim ***** válasza:
95%
Az én volt Férjem is parázott az esküvő előtti 2 hétben.Aztán kiderült az oka a nagy parázásnak....az exe, akivel összejárt a hátam mögött.Én nagy marha meg megbocsátottam neki és fél év múlva hozzámentem.Szépen bebiztosítottam magamnak egy válást, csak akkoriban még nem láttam a rózsaszín ködön át.
2018. okt. 19. 12:33
 14/58 anonim ***** válasza:
92%
Én nem erőltetnèm ezt a dolgot. Ha ne tudja mit akar akkor mehet..
2018. okt. 19. 12:41
 15/58 A kérdező kommentje:
hmm...itt is vannak teljesen ellentétes vélemények...valaki mini kapuzárási pániknak hívja, valaki egyenesen azt állítja nem szeret (ez utóbbit azért cáfolnám, mert sokmindenből érzem azt, hogy igen, persze ettől még a "nem eléggé" verzió esélyes lehet sajnos :( )Tény az is, hogy nem látott éppen jó példákat maga körül. A szülei házassága elég viharos, a legjobb barátja elvált, sok haverja pedig még nem házas...Illetve tudni kell róla, hogy sokáig fontolgat dolgokat (szinte mindent), és nehezen dönt, ezt ő is tudja magáról, sőt, pl van hogy először örül egy megtett lépésnek vagy megvett tárgynak, amit utána megbán ill. utálni fog..Szóval alapból sem egyszerű eset, de érzelmi dolgokban azért elvárnám a stabilitást. Ilyen bizonytalankodást velem kapcsolatban most látok tőle először...
2018. okt. 19. 12:48
 16/58 anonim ***** válasza:
79%
Védjen akkor. Párom is az első volt a baráti körből, aki házasodott. Ez hülye duma. Betojt, hogy nincs több másik punci
2018. okt. 19. 12:50
 17/58 A kérdező kommentje:
gondoltam rá, hogy tarthatnánk szünetet...vagyis nem fújunk le mindent, de elküldöm kicsit "gondolkodóba"...talán a külön töltött idő alatt megfejtené, mit is akar...nem tudom..
2018. okt. 19. 12:50
 18/58 anonim ***** válasza:
100%

Igazából én 1x ezt átéltem. Úgy voltam vele, hogy aki ennyire nem biztos abba, hogy engem akar... gyakorlatilag egy papír sok mindenen nem változtat.

Így elengedtem. Életem legjobb döntése volt. Rá 2 évre elvett egy másik nőt, akivel 1 év után váltak...

Ha neki "csapdahelyzetként" jelenik meg az egész akkor kár erőltetni, mert házzasságba megfullad.

2018. okt. 19. 13:06
 19/58 anonim ***** válasza:
100%
Cafolhatod, pedig konkretan kimondta az orrod elott, hogy o maga sem tudja hogy szeret-e elegge ahhoz, hogy egy eletre elkotelezodjon melletted. Vannak toprengo tipusu emberek valoban. De nem mindegy hogy azon topreng hogy megvegye-e azt a parszazezres valamit vagy munkat valtson vagy elkoltozzon vagy barmi mas. Ha azon gondolkodni kell, hogy szeret-e elegge, akkor az mar regen rossz. Ezt nem bantasbol mondom vagy hogy piszkaljalak. Az en parom pontosan ilyen toprengo tipus. Hetekig kepes szamitasokat vegezni, tervezni, gondolkodni, forgatokonyveket kesziteni fejben, hogyha ezt csinalom ez lesz, ha nem akkor meg amaz, de eszebe sem volt soha ezt a kapcsolatunkkal csinalni, pedig aztan nalunk lett volna rendesen toprengeni valo meg valodi rizikofaktor, mert itt nalunk minden volt az tobb ezer kmes tavon at a kulonbozo kultura, vallas, nemzetiseg stb. Megse allt neki toprengeni, hogy vajon mi lesz ha elveszem ezt a teljesen mashonnan jott not, es jaj, es mi lesz ha igy szeretem majd meg ugy nem... ezt egyszeruen tudod, hogy kesz, ezt "kell" csinalnom, mert igenis ot akarom mindennek ellenere. Nalatok ilyen akadalyok nelkul sem tudja a parod, hogy akar-e teged egyaltalan. Akkor abba gondolj bele, hogy mi lesz igy majd ha esetleg tenyleg problemak lesznek a hazassagotokban? O lesz az elso aki lelep; meg ha most magara is eroszakolja ezt a szituaciot.
2018. okt. 19. 13:25
 20/58 anonim ***** válasza:
57%

Nem.

Es ki is mondta h mi baja.

Ebbol ha ossze is hazasodtok, sose lesz boldogan..amig meg nem haltok.

Ez mar most egy kaka semmi.

Az en ferjem napra pontosan tudta h mennyi ido van eskuvoig, es kerekebb napfordulok reggel kb tancot lejtett, hogy mar ugy varja.

Na ez a szerelem.

A tietek csak valami...uriteses jatek.

2018. okt. 19. 13:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!