Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csak esküvő előtti paráról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak esküvő előtti paráról lehet szó a pasimnál, vagy ettől több?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Volt már valaki hasonló helyzetben? A párommal 4 éve vagyunk együtt, 2 éve együtt is lakunk, fél éve jegyben járunk, jövőre tervezzük az esküvőnket (már van időpont, helyszín, fotós, dj, ceremóniamester, dekoros..)Az utóbbi időben viszont furcsán viselkedik. Egyrészt egyfajta önzőség van rajta, rengeteget törődik magával (velem így nyilván kevesebbet), a rég vágyott dolgokat sorra megveszi magának, ezzel párhuzamosan valamiért ingerültebb velem. Kiszedtem belőle, h parázik az esküvő miatt.Már önmagában ez sem esett jól, viszont a minap megint összevesztünk, elég durva szavakkal is illetett. Nem hagytam annyiban kifaggattam, mi a baja valójában, hát valami olyasmit fogalmazott meg, h össze van kicsit zavarodva, szeret, de nem tudja, hogy eléggé-e, és hogy akarja-e az esküvőt, de adjak neki egy kis időt,ezt magában kell rendeznie. Mondanom sem kell, hogy összezuhantam, megállíthatatlanul folytak a könnyeim, ő próbált vigasztalni, sajnálkozott, hogy így megbántott, kérte, hogy ne fújjuk most le az esküvőt ezért...de nagyon nehéz a lelkem. 34 éves vagyok, családot szeretnék, ez a második jegyességem (az ezt megelőző kapcsolatomban is jegyes voltam, mikor szakítottunk, akkor is tudta már az egész rokonság és a barátok), nagyon nem szeretném, ha ennek is rossz vége lenne. Jelenleg fogalmam sincs, mit kellene tennem :( Nehezen tudom eldönteni, hogy ez csak esküvő előtti para a részéről (ami pasiknál azért gyakoribb), vagy ettől súlyosabb a helyzet..

2018. okt. 19. 11:16
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
27%

Most latom csak, h 34 eves vagy mar...🤤🤤

Visszaszivok mindent.

Sok boldogdagot nektek, es ne feledd. Egy kis szin a csokorba, mindig feldobja az egesz oltozeked.

2018. okt. 19. 14:43
 32/58 anonim ***** válasza:
98%

Az a baj ezzel az egésszel, hogy a vőlegényed elmondta, nem tudja, hogy eléggé szeret-e téged. Ő nem akar megalkudni a mostani lehetőségeivel (veled), de eddig az előkészületek alatt még nem volt olyan sürgős foglalkoznia ezzel a kérdéssel. Úgyis lesz valahogy... Aztán most, hogy egyre biztosabb és már konkrétumokat nyomsz az orra alá (túlnyomó többségében a menyasszony szervezi a részleteket), látja, hogy nincs mivel húzni az időt és most már mérlegelnie kell. Másra koncentrál helyetted, mert próbálgatja, hogy azok boldoggá teszik-e. A rossz hír számodra az, hogy mindez tőled független és nem veled, hanem helyetted keres valamit.

Arra a kérdésre, hogy szeret-e, az egyértelmű igen válaszon kívül minden más esetben te a langyos víz vagy, aki elég jó éldegélni, de lekötni magát már nem.

Nagyon sajnálom, ha fáj, nem ezt szeretné hallani az ember lánya, de te a különdíj vagy, nem a főnyeremény számára.

2018. okt. 19. 15:04
 33/58 A kérdező kommentje:
huh...fájdalmas.. :(
2018. okt. 19. 15:15
 34/58 anonim ***** válasza:
95%

Ebből a "ketyeg az órám"-ból születnek néha a legrosszabb döntések.

Ha lehetne tiltanám azokat a döntéseket, amit egy másik dolog befolyásol.

Persze, elhiszem, hogy szeretnél családot, gyereket (amíg még fiatal vagy), de érdemes úgy belemenni, ha csak félerővel megy az egész?

Oké, lehet, hogy eleinte jó lesz, de ha már egy ilyet kaptál tőle, érdemes még folytatni ezt?

Szerintem sokkal rosszabb úgy belekezdeni valamibe, amiben már a partnered sem biztos.

Ez nem hiszem, hogy egy szokásos para nála, inkább az, hogy mostani dolog elegek neki, de komolyabbra nem tervez.

Mert igazából az esküvő sem egy komoly dolog (oké persze, közös lesz mindenetek, stb), de valóságban mi változik?

Nekem a haverom pont ugyanezt mondta, őt a lány szerette volna, hogy legyen esküvő. Belement, de elmondta, hogy igazából nem vele tervezné ezt, de bele fog menni, mert nincs más akivel ezt megtenné.

Mondtam, hogy ennek így semmi értelme, és idővel ebből csak bajok lesznek.

Gondold át nagyon, hogy mit csinálsz, még most.. és ne amiatt dönts másképp, mert 34 éves vagy, és a következő kapcsolatban is kéne 2-3 év, hogy egyáltalán ez újból felmerüljön, meg idő, hogy a gyereket vállaljatok..

2018. okt. 19. 16:04
 35/58 anonim ***** válasza:
67%
Biztos hogy a párod az esküvőtől parázik? Lehet csak a nagy felhajtástól. Én párom se szereti a felhajtást így nem is erőltettem rá bár én is kis esküvő párti voltam inkább. Nyáron szűk családi körben kb 20 fővel megtartottuk az esküvőt utána vacsora egy étteremben. Ma is így csinálnám, nagyon jó volt :)
2018. okt. 19. 19:03
 36/58 H_Vivien ***** válasza:
83%
Igazából leírtak előttem mindent, ugyanez a véleményem a dologról, halott ügy, egy langyos fos az egész. Itt az egészet csak Te akarod, mert, hogy 34 éves vagy. Nem vagy lekésve semmiről. Én 31 évesen ismertem meg a férjem, aki kategórikusan kijelentette a kapcsolat elején, hogy soha többé nem nősül. Engem még nem.nagyon érdeklet a dolog. 7 hónap múlva megkérte a kezem, Ő akart esküvőt, 5 évre rá összeháasodtunk, amikor 2 éves volt a kisfiúnk. Semmi para nem volt, Ő akarta az esküvőt, én soha semmit nem erőltettem. A gyerek nem a házassági anyakönyvi kivonattól lesz, de ilyen kapcsolatban, ahol egy papírtól meginig, mit fog csinálni, ha terhes leszel? Tudom, hogy nehéz, mert szereted, és nyilván Ő is Téged, csak lehet ez nem elég egy házassághoz. Persze, mi cska egy kis morzsát olvastunk az életedből, de ez egy igen jelentős kis morzsa volt. Gondolkozz el ezen.
2018. okt. 19. 21:50
 37/58 anonim ***** válasza:
89%

Igazából itt neked kell döntened. Akarod-e áltatni magad, amivel gyakorlatilag hazudsz magadnak, hisz kimondta, ő sem tudja, szeret-e eléggé.

Én ezt nem tenném. Nem vagy annyira fiatal, oké De ez is csak arra ok, hogy ne. Még van iőd olyan férfit találni, akinek nem kell gondolkodnia, elvenne-e. Ha hozzámész most, éveid mennek el, az eredményt pedig most borítékolhatod. Mit gondolsz, ha teherbe esnél, mit reagálna? Ha gyerek nélkül nem szeret eléggé, gyerekkel hirtelen megszeretne hozzá?

2018. okt. 19. 22:07
 38/58 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok.

És ne légy pótlék. Mert talán van valahol az a nő is, akiért a párod sem gondolkodna, hogy akarja-e. De nem te vagy ez neki. Ne érd be kevesebbel, mikor valakinek a legjobb is lehetnél, a leszeretettebb, a főnyeremény.

2018. okt. 19. 22:08
 39/58 anonim ***** válasza:
100%

Mi a francnak akarsz hozzámenni egy olyan emberhez, aki 1) elmondásod szerint piszok önző 2) ő maga vágta a pofádba, hogy NEM SZERET ELÉGGÉ, és nem tudja, el akar-e venni téged egyáltalán?

Oké, elhiszem, ciki a család előtt a második jegyességedet felbontani meg 34 évesen úgy gondolod, inkább legyen egy rossz házasságod, mint egy semmilyen, de könyörgöm, szerinted 38-40 éves elvált nőkért annyira kapkodnak?

Innen nagyon úgy tűnik, hogy te erőlteted ezerrel ezt a házasságot, ő meg volt olyan papucs, hogy ki tudtál harcolni belőle egy gyűrűt, de ennél többet nem akar. Ő is becsapja magát, meg te is, amikor ilyen hülyeségeket beszélsz be magadnak, hogy csak a rossz példák meg a határozatlansága miatt nem akar házasodni.

2018. okt. 20. 20:12
 40/58 A kérdező kommentje:
Azóta volt egy újabb beszélgetésünk, ami elég őszintére sikeredett, ami nem baj, de földhöz vágott kissé. Állítása szerint attól tart legjobban, hogy már nem tud többet tapasztalni, vagyis mivel én vagyok az első komoly kapcsolata, nem tudja meg milyen lenne másokkal. Volt, hogy fantáziált erről, de állítólag tettlegességig nem ment, bár ez innentől mindegy is :( Padlót fogtam, ő viszont később azt mondta, hogy leesett egy kő a szivéről ahogy ezt elmondta, és helyrerakott benne pár dolgot. Azóta azon van, hogy "bizonyítson" nekem, igyekszik, helyre akarja hozni a dolgokat, azt mondja, csak engem akar, nem tudja elképzelni nélkülem..stb. Nem tudom mit tegyek? Vajon meddig tart ez az igyekezete? Ha most feleségül vesz, nem bújik-e elő megint a kisördög egy idő múlva?
2018. okt. 29. 16:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!