Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a ruha mennyire illik egy 42 éves, visszafogott menyasszonyhoz?
Az eleje pedig úgy lenne megcsinálva, mint itt az első képen látható ruha eleje:
Ez a ruha minden, csak nem visszafogott, szerintem.
Ettől függetlenül szép, egyedi darab.
Viszont nem tudom, hogy egy alacsony nőn mennyire állna jól egy ekkora ruha, amiben szinte elveszik.
Szerintem ez a ruha nem illik egy visszafogott menyasszonyhoz, ez a fehér-piros kombináció elég harsány és nem igazán ízléses. Én inkább egy letisztultabb, estélyi ruhához hasonló darabot ajánlanék. Pl. valami ilyesmit:
Nekem nagyon tetszenek az ilyen merész színekkel bolondított menyasszonyi ruhák, annak idején én is gondolkodtam ilyenben. Viszont az biztos, hogy ez minden, csak nem visszafogott. Én lazán bevállalnám, de amikor engem jellemeznek, rólam sem az az első kifejezés jut az emberek eszébe, hogy "visszafogott" :)
Viszont ha neked tetszik, úgy érzed, ebben akarsz férjhez menni, akkor hajrá! A te esküvőd, a te nagy napod, élvezd ki minden pillanatát. Az a nap rólad szól, ha ez a ruha az álmod, akkor mindent bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!