Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sziiasztok! Ősszel vagyok hivatalos egy eskuvore, sosem voltam es nem tudom miben illik menni?
A virágok milyen színűek? Inkább piros vagy inkább sárga vagy fehér? Ha sárgásabb, akkor én a sárgás bolerora tenném le a voksom. Ha piros, rózsaszín virágos akkor meg a pasztellpirosasra. De akár egy egyszerű fekete kabátkát, zakót is felvehetsz hozzá. Sőt, abból is színeset ha van. Ha melegebb van a teremben, a vacsorára az sem kell. A ruha milyen? Vállpántos, ujjatlan? Rövidujjú, bugyos?
Kiegészítőknek elég valami szép ékszerszett, táskához meg ha virágminta olyan, mint a ruháé és a kabátka egyszínű, akkor simán jó. De ha különböző a virágminta (egyik kisvirágos, másik nagy, vagy totál más stílus), akkor inkább valami egyszínű táskát válassz, vagy akár kérj kölcsön egy estére.
De első hallomásra a ruha teljesen jó.
ehhez hasaonlít,ezek a színek is vannak benne,és ujjatlan :)
Koszonom:)
Kedves utolso,miert gondolod h nem jo eskuvore?Legalabb indokold meg,de neked is koszonom,szivesen fogadom egyarant a negativ kritikat is,felpontoztalak titeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!