Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy esküvő melyik ''szakaszában'' közölnétek a párotokkal, hogy babát vártok?
Tegyük fel, hogy te vagy a menyasszony és babát vársz. A vőlegénytől nyilván. :D
Mennyire jó ötlet ezt a hírt pont az esküvőtökön közölni vele? Csak neki odasúgni (bár akkor is kiderülhet a ''közönség'' számára is) vagy a nagy embertömeg, barátok, család előtt?
Ha az előbbi, odasúgós variációt választjátok, melyik a legideálisabb időpont? A bevonulás után, csóknál, vacsi előtt, pörköltszaftos ajkakkal, pezsgős mámorban? Utóbbiban nyilván nem feltétlenül, de értitek...
Az esküvő előtti napokban mondanám el :)
Te hogy tettél kérdező?
Pusztán ELMÉLETI síkon mozog a kérdés... de ettől függetlenül elképesztő, hogy mennyi rosszindulatú hangnemben íródott válasz érkezett.
Nem az volt a kérdés, hogy mennyire vagyok bunkó vagy jogszerűtlen, ha egy ilyen eseményen közlök valamit; hanem ha te lennél ilyen helyzetben, tennéd-e vagy sem, és ha igen, akkor hogyan.
Köszi az eddigi válaszokat, hangnemtől függetlenül mindenkinek!
Ferfikent irom de rohadt jo dolog a paroddal varni a teszt eredmenyet!
En voltam az aki rohangalt tesztert es nyuztam h csinaljunk tesztet
persze nem neztem mikor “rahugyozott a tesztre”
De egyutt varni h vajon megjelenik e 2 csik nagyon nagy dolog volt szamomra
es amikor egymas utan 2 teszt pozitiv lett felhotlenul boldogok voltunk
es mindketten de en a legjobban vartam h mehesseunk az orvoshoz
es megkezdodjon az izgalmas par honap a szulesig
En imadtam h az elejetol ott lehettem a felesgem
mellett
es nem titkolgatta meg jart el orvoshoz titokban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!