Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy esküvő melyik ''szakaszában'' közölnétek a párotokkal, hogy babát vártok?
Tegyük fel, hogy te vagy a menyasszony és babát vársz. A vőlegénytől nyilván. :D
Mennyire jó ötlet ezt a hírt pont az esküvőtökön közölni vele? Csak neki odasúgni (bár akkor is kiderülhet a ''közönség'' számára is) vagy a nagy embertömeg, barátok, család előtt?
Ha az előbbi, odasúgós variációt választjátok, melyik a legideálisabb időpont? A bevonulás után, csóknál, vacsi előtt, pörköltszaftos ajkakkal, pezsgős mámorban? Utóbbiban nyilván nem feltétlenül, de értitek...
Szerintem először mindenképp csak a párodnak mondd el, aztán megegyeztek, hogy bejelentitek-e még ott :) Én a helyedben valamikor vacsi előtt mondanám el, vagy bármilyen olyan pillanatban, amikor kettesben tudtok lenni.
Egyébként sok boldogságot! :)
Annál a bizonyos kérdésnél a válasz: ha már felcsinált, igen! 😅
Semmiképpen nem mondanám el az esküvőn, bár tesztet sem csinálnék a párom tudta nélkül - szerintem paraszt dolog, ő pedig egy életre megharagudott volna rám, ha nélküle tudom meg, hogy gyerekünk lesz...
Vagy bőven el is vetélhetsz, gondolj csak bele milyen szép emlék lenne...
Semmikepp sem az esküvön
mondjuk elötte tartanam a kreativ fotozast
es belecsempesznem a hirt
akar egy kis tablara irnam h Apa leszek
odaadnam a ferjemnek h ezt tartsa meg
keszul par kep...fotos odahivja h megkerdezze h tetszenek a kepek?
es amikor jobban megnezi a gepen a kepet akkor döbben ra h apa lesz🤗
vagy szimplan elmondanam neki a fotozason igy a pillanatot is megörökitjük...
De amig nem vagy 3 honapos szerintem kicsit varjatok vele
mert barmi lehet az elso 3 honapban
eskuvon szetkurtolod 2 nap mulva meg baj tortenik
akkor hallgathatod h jajj majd a kovetkezo sikerul meg stb...
(ismerek ilyen taho taplo embereket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!