Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Eljegyzési bulinak mi értelme?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzési bulinak mi értelme?

Figyelt kérdés

Csak egy ebéd lesz egy budapesti étteremben, de már erre az eljegyzési összejövetelre is kaptunk ajándéklistát az eljegyzési ajándékra, egyik sem kis összeg...

Kicsit kivagyok akadva, mert ilyenről még nem hallottam, hogy eljegyzési ajándék, meg még pluszba majd a nászajándék (az is listás vagy pénzösszeg nem tudom még...)

Kisebb anyagi csőd... sok esküvőn voltam, de sehol nem volt ilyen... mindig egy nászajándék listáról, vagy kérték, hogy pénz legyen az ajándék és ennyi...

2018. aug. 29. 14:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

MIk vannak a listán? Kíváncsi vagyok.

Hisz párok 80-85%-a együtt él, így vannak dolgaik: mosógép, mikró stb.

2018. aug. 29. 14:50
 12/19 A kérdező kommentje:
konyhai gépek, polc, porszívó ...
2018. aug. 29. 14:57
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Menjenek az anyjukba:D Ez marhára gáz bakker. Én tényleg megkérném a párom, hogy kérdezze meg a tesóját, ezt mégis hogy gondolták.
2018. aug. 29. 14:59
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

:) meg a tököm nem kéne még

Vegyék meg. Esküvőre úgyis mindenki pénzt ad majd nekik. Eljegyzési bulira meg kapnának egy kártyát...

2018. aug. 29. 15:01
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus. Eljegyzési bulira apróságot szokás vinni, pont mint egy házibuliba. Egy üveg finom bort, vagy esetleg valaki felajánlja hogy süt egy tálca sütit, vesz egy tortát.

Ha a párod egyetért veled beszéljen a testvérével. Nem vennék semmit a listáról.

2018. aug. 29. 15:26
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Tőlem semmit nem kapna az, aki listát adna, hogy miből kötelező választani.

Az esküvő / eljegyzés nem arról szól, hogy hogyan lejmolható le legjobban a rokonság...

2018. aug. 29. 16:46
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Fogjatok össze több rokonnal és közösen vegyetek egy porszívót, vagy akármit,annyi pénzből amit ráaszántatok, had fogják be a pofájukat, vagy vegyék észre magukat.
2018. aug. 29. 17:22
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Amíg csak a kérdést láttam, nem tűnt értelmetlennek, hiszen én pl. minden alkalmat szeretek kihasználni, amikor együtt lehet a család. Arra is jó, hogy a pár családja jobban megismerkedjen, és ne az esküvőn lássák egymást először. Na de ajándéklista? Még esküvőre is ciki!

Egy eseményért kétszer kérni ajándékot nagy pofátlanság. Manapság nem nagy teljesítmény eljegyezni valakit. Sőt, még házasodni sem. Ne azért adjanak a vendégek ajándékot, mert az ifjú pár követeli. Én legfeljebb egy pezsgőt adnék. Úgysem fognal nyíltan rákérdezni, hogy mégis hol az ajándék. Ha meg igen, majd azt mondjátok, hogy azt hittétek azt az esküvőre kell. Végülis ez a nyilvánvaló.

2018. aug. 29. 18:37
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Az ismerősi körömben egyetlen egy házasulandó pár tartott eljegyzési bulit, náluk is kiderült ott a helyszínen, hogy csak meglepivel készültek: megjelent az anyakönyvvezető, és kiderült, hogy igazából az lesz az esküvő :DD

Ott így ennek fényében beláttam, hogy van értelme :) Amúgy nekem se tiszta, mi a lényege ezeknek a buliknak.

Amúgy nem hallottam ilyenről, ha nem akarsz költeni, akkor ne menj el és kész, így én se mennék valószínűleg.

2018. aug. 30. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!