Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Bérbeadnám esküvői dekorációma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bérbeadnám esküvői dekorációmat. Szerintetek mi lenne a reális ár érte? A bérlő már megvan, de nem tudom mennyi az annyi. Túl pofátlan sem akarok lenni, és alul sem értékelném az erre fordított időmet, munkámat. Javaslatokat szívesen fogadnék!

Figyelt kérdés
A csomag tartalma: 20 db csipkével díszített kis üveg,10 db vintage váza,10 db fehér virágtartó lemezfémből, kétféle zászlófüzér (20-20 m) 2 db virágfüzér (10m) 20 db virág formájú vintage terítő a dekor alá, egy 5*2 m hosszú dekor organza,10 db virágtölcsér. Ez egy 80 fős lagzira elég volt. Nekem két helyszínre is.

#esküvő #bérbeadás #esküvői dekoráció bérlés
2018. aug. 22. 14:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
"Senki nem kíváncsi az okoskodásaitokra" - akkor minek írsz ki kérdést? :D Adóelhárítás a célod, amire jóhiszeműen felhívják a figyelmedet, és még neked áll feljebb meg játszod az eszed. Még azt is megírták, hogy ha károd származik, nem kötelesek megtéríteni a bérlőid, és ha ehhez jogi segítséget kérnél, még te kapnál a pofádra a "feketézés" miatt.
2018. aug. 22. 16:20
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"Ha akadékoskodsz bármin, kiröhög, mert bemondja, hogy feljelent."

bizony, az en szuleim lakasokat adnak ki. nem veletlenul szigoruan lepapirozva, adozva utana. zsarolhatatlanok.

te viszont zsarolhatova valsz. hat, hajra, de nem eri meg az a par kocsog.

2018. aug. 22. 18:12
 13/15 anonim ***** válasza:
91%

Felesleges NAV-ozni, mert kb minden 5.embert meg lehetne büntetni. A minap pl.a fodrász sem adott nekem számlát (amióta rájött, hogy "csak" egy sima vendég vagyok és nem NAV-os, azóta leszokott róla). Elég csak felmenni pár hirdetőoldalra, ott van annyi kutya-és macskaszaporító, meg cukrász meg ékszeres, albérletek stb., hogy több ezer embert meg lehetne büntetni. :D

Hogy a kérdésre is válaszoljak: szerintem 40.000 ft körül már ki lehet adni.

2018. aug. 23. 13:57
 14/15 anonim ***** válasza:
74%
Persze, mert a NAV az olyan, hogy nem büntet meg senkit, soha. Amúgy is mindenki csinálja, tehát lehet. Biztassuk még adóelkerülésre a kérdezőt. Istenem...
2018. aug. 23. 14:06
 15/15 anonim ***** válasza:
61%

Ne trollkodjatok itt, mert nagyon szánalmas. Itt mindenki olyan becsületes, ugye?

Aki itt okoskodik, az biztosan kifizet a villanyszerelőnek mondjuk 60-70 százalékkal többet, csak hogy számlát is kapjon (aminek az adótartalma megy az állam zsebébe).

Persze, biztosan itt tiprakodik mindenki, hogy a hibaelhárítás nehogy már egy tízezres legyen, inkább fizet ő szépen, becsületesen 18 ezret számlára.

Nehogy már pár szarságos csetreszt ne adhasson bérbe csak úgy. (akár szívességből is, ki látja, hogy a pénz gazdát cserél?)

2018. aug. 23. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!