Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bérbeadnám esküvői dekorációmat. Szerintetek mi lenne a reális ár érte? A bérlő már megvan, de nem tudom mennyi az annyi. Túl pofátlan sem akarok lenni, és alul sem értékelném az erre fordított időmet, munkámat. Javaslatokat szívesen fogadnék!
"Ha akadékoskodsz bármin, kiröhög, mert bemondja, hogy feljelent."
bizony, az en szuleim lakasokat adnak ki. nem veletlenul szigoruan lepapirozva, adozva utana. zsarolhatatlanok.
te viszont zsarolhatova valsz. hat, hajra, de nem eri meg az a par kocsog.
Felesleges NAV-ozni, mert kb minden 5.embert meg lehetne büntetni. A minap pl.a fodrász sem adott nekem számlát (amióta rájött, hogy "csak" egy sima vendég vagyok és nem NAV-os, azóta leszokott róla). Elég csak felmenni pár hirdetőoldalra, ott van annyi kutya-és macskaszaporító, meg cukrász meg ékszeres, albérletek stb., hogy több ezer embert meg lehetne büntetni. :D
Hogy a kérdésre is válaszoljak: szerintem 40.000 ft körül már ki lehet adni.
Ne trollkodjatok itt, mert nagyon szánalmas. Itt mindenki olyan becsületes, ugye?
Aki itt okoskodik, az biztosan kifizet a villanyszerelőnek mondjuk 60-70 százalékkal többet, csak hogy számlát is kapjon (aminek az adótartalma megy az állam zsebébe).
Persze, biztosan itt tiprakodik mindenki, hogy a hibaelhárítás nehogy már egy tízezres legyen, inkább fizet ő szépen, becsületesen 18 ezret számlára.
Nehogy már pár szarságos csetreszt ne adhasson bérbe csak úgy. (akár szívességből is, ki látja, hogy a pénz gazdát cserél?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!