Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok nyitótáncot az esküvőmön. Voltál már olyan
esküvőn ahol nem volt nyitótánc?
Csak olyanon voltam. Ez az előre betanult koreográfiás nyitótáncosdi csak mostanában jött divatba.
2017. aug. 12. 09:53
Én is eddig olyanon voltam, ahol nem volt. A nyitótáncról nekem az amerikai esküvők jutnak eszembe, ahol a "műsor" a lényeg, hogy minél látványosabb legyen.
2017. aug. 12. 09:56
#2 Eddig hány amerikai esküvőn voltál? :)
2017. aug. 12. 09:57
Tökmindegy, hány amcsi esküvőn volt, attól még juthatnak eszébe a nyitótáncról az amerikai esküvők. :) Amúgy tele velük a net, valószínűleg azért is asszociál arra. Egyébként én is.
2017. aug. 12. 09:59
Ok, nyugi van. Csak furcsa volt, hogy valaki sosem volt olyan esküvőn, amin volt nyitótánc, amerikai esküvőt meg csak videón látott, mégis, a nyitótáncról, amit sosem látott, pont egy olyan rendezvény jut az eszébe, amin sosem volt. :D
2017. aug. 12. 10:06
Én nyitótáncból is csak olyat láttam, ami nem koreografált volt, hanem egyszerűen vacsi után egy általuk választott számra felvonult a pár, léptek párat összebújva úgy, hogy csak ők voltak fent (nem konkrét táncparádén, hanem mint amikor bárhol buliban összebújsz te is egy lassú számra), aztán a vőfély bejelentette, a szám felénél, hogy lehet csatlakozni. Jöttek a koszorúslányok párral, gondolom nekik ki lett adva, utána meg már a vendégek is, mert nem volt ciki az üres színpad. Ennyi.
De olyan esküvőn is voltam, ahol egyáltalán nem volt még ennyi sem, az sem volt ciki.
2017. aug. 12. 10:08
SziSzilvi95: Tele a net ilyen videokkal, hogy milyen menő koreográfiák vannak. Tv-ben volt ilyen esküvői műsor is, az amerikaiaknál jellemző ez. Nem kell ott lennem, hogy ez jusson erről eszembe. :) De örülök, hogy más válaszadónak is ez ugrott be, nem vagyok legalább egyedül ezzel.
2017. aug. 12. 10:14
Korábban nem azt hívták nyitótáncnak szerintem, amire most gondol mindenki. Nálunk a nyitótánc a vőlegény és a menyasszony első tánca volt (sima tánc, semmi koreográfia) utána pedig a szülőkkel táncoltunk. Ekkor már csatlakoztak a vendégek is.
2017. aug. 12. 14:57
Egy hete volt az esküvőnk. Nem készültünk nyitótánccal, de mikor láttuk, hogy a vacsora után páran táncra várnak egy rögtönzött lassúzással megnyitottuk a bulit. Utána mindenki csatlakozott :)
Csináljátok úgy,ahogy nektek jó! Semmi sem kötelező!
2017. aug. 12. 19:24
Jó, te nem akarsz. És a menyasszony? ;-) Mert ha ő akar, akkor nehéz lesz megúsznod. :)
2017. aug. 12. 21:35
Kapcsolódó kérdések: