Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem akarok nyitótáncot az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok nyitótáncot az esküvőmön. Voltál már olyan esküvőn ahol nem volt nyitótánc?

Figyelt kérdés
2017. aug. 12. 09:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem gond, ha nem akartok. Én sokszor voltam már olyan esküvőn, ahol nem valami betanult táncikálás volt, hanem a vacsi után egy lassabb számra elkezdett táncolni a pár és utána csatlakoztak a többiek.
2017. aug. 13. 11:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Nálunk még annyi nyitotánc sem volt, hogy egyet külön lassúztunk volna. Már vacsora előtt kb harmincan táncra perdültek. Mondjuk mi nem is bantuk ezt. Ettől még érvényes a házasságunk. 😁
2017. aug. 13. 18:55
 13/15 anonim ***** válasza:
Csak olyanon voltam, nagyon jó buli volt mind. Eddig egy helyen volt betanult tánc valamikor éjjel tíz körül. Sokan voltunk, körbeállták őket, úgyhogy semmit sem láttam belőle.
2017. aug. 14. 16:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Én eddig egy esküvőn sem voltam, ahol lett volna nyitótánc. Csak annyi, hogy zenekar elkezd játszani, aztán mindenki ki a parkettre!
2017. aug. 17. 10:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Aha, a sajátomon. De kapaszkodj meg: ott még zene sem volt! A templomi nászmise meg a templomkerti agapé után a közeli étteremben vacsoráltunk a szűk családdal. Frászt kaptam volna, ha még ilyenekkel is foglalkozni kell, hogy nyitótánc.

Persze ha akarsz lagzit is, az más. De akkor sem kötelező a nyitótánc. Amiken én mostanában voltam, ott mind volt, de ez csak mostanában jött divatba. Kiskoromban egyik lagzin sem volt nyitótánc.

32/N

2017. aug. 18. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!