Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek is tök felesleges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is tök felesleges foglalkozás az esküvőszervezői foglalkozás?

Figyelt kérdés
Ezt még szakmának sem lehet nevezni. Az a fő céljuk az esküvőszervezőknek, hogy fiatal házasulókat jól megkopasszanak.

2018. aug. 17. 13:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
69%
#10: Sok boldogságot és gratulálok! Ellenben az nem lehet, hogy Ti így működtök más meg úgy, hogy azt jelenti számára az introvertáltság, hogy bár nem hívja meg a második unokatestvért is (vagy épp de), de akik ott vannak azzal szeretne egy nagyot bulizni mert azért táncolni például szeret ha jó a zene és van kivel? Ez nem feltétlen megfelelési kényszer. Szerintem lehet valaki úgy is introvertált, hogy megválogatja, hogy ki az akinek a társaságában kinyílik, de amúgy zárkózottabb.
2018. aug. 17. 14:26
 12/21 anonim ***** válasza:
70%
De nem is az az introvertáltság, hogy akkor elbújok a szobában. Azt jelenti, hogy az introvertált egyedül töltődik fel, az extrovertált társaságtól.
2018. aug. 17. 14:26
 13/21 anonim ***** válasza:
3%

9-es: a "veszett kutyaként rohangálni" a szolgáltatókhoz, az szintén nem introvertáltság/extrovertáltság függvénye. Az szimplán üzleti megbeszélés, semmi más.

Az introvertált/extrovertált dolog pont hogy az esküvő/lagzi létszámában, milyenségében köszön(ne) vissza, ha nem lenne ez az "introvertált" egy ilyen lejáratott, elcsépelt szó, kb. az emberek 90 százaléka annak képzeli magát, mert azt olyan különlegesnek gondolják.

2018. aug. 17. 14:27
 14/21 anonim ***** válasza:
Egyébként a szolgáltatókkal való személyes egyeztetést szerintem nem helyettesíti egy esküvőszervező, legalább is a szolgáltatók egy része esetében biztosan nem. Én például nem vállalok személyes találkozó nélkül esküvőt. Elég fontos, hogy a pár ne tartson egy kreténnek, mert baromira zavarni fogom (pláne ha introvertáltak) ha egész nap ott kell lennem, ha annak tartanak. :)
2018. aug. 17. 14:30
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem akartam ennyire belemenni, csak rosszul gondolják ezt sokan. Pl. mi most készülünk egy nagyon távoli ország egyik metropoliszába nászútra, és még elszaladtam pár dolgot venni. A pénztáros régi ismerősöm, kérdezi, hova megyünk, mondom, hogy hova. Erre elcsodálkozik, hogy "de hát ti olyan befelé fordulóak vagytok". Mármint nem tudom, mit hitt, bebújunk a föld alá nászutazni? Dumáltunk pár mondatot (felszínes ismerősöm a nő), tök le volt taglózva, hogy mi minden hónapban megyünk színházba, van, hogy beülünk kettesben egy jobb romkocsmába egy pohár sörre, hogy múzeumba, képtárakba járunk (csak úgy, hétvégente).

Szóval attól, hogy mi nem bulizunk 30 fős társasággal, attól mi még kettesben éljük a nagybetűs életet.

Szóval kicsit zavar van a fejekben, na mindegy.

2018. aug. 17. 14:32
 16/21 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem az eskuvo es a hazassag intezmenye az ami felesleges.
2018. aug. 17. 15:33
 17/21 anonim ***** válasza:
54%
Esküvő és rendezvényszervező vagyok. A szakmánk alapja nem az h megkopasszuk a másikat. De nemrég volt aki Disney hercegnős (Aladin) stilusú esküvőt akart nagy perzsa szőnyegekkel és fehér lovakkal meg galamokkal. Nah most ezt igen meg kell fizetni hisz nekünk ezt mind időre kell beszerezni és lebonyolítani egy rendezvényt úgy h mindenre gondolni kell. Gondolni arra h bármi történhet és ahoz egy új tervet kell készíteni. Hozzá teszem volt h emiatt napi 2 órákat aludtam az iróasztalomon maximum. Utána meg ide oda. Alvashiány, stressz és idegesség. Ez az egész szakmánk erről szól. Ráadásul olyan sokat se keresünk ha nincsenek luxus vendégeink. Bár én még mondhatom magam pályakezdőnek.
2018. aug. 17. 16:39
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül fölösleges. Ezt úgy mondom, hogy az esküvőmön a lehető legkevésbé szeretnék extrákat, sem felhajtást, így szervezőt sem fogunk igénybe venni.

De lehetnek olyan igények, amit egy pár nem tud magától megoldani, pl. hőlégballonon akarnak összeházasodni vagy hasonló.

2018. aug. 17. 17:22
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

17-es, szerintem értem, amit írsz.

Én a lányom 30 fős esküvőjét szerveztem, hát mit mondjak, volt, amikor víz folyt az akármicsodámról is. Éjjel nem aludtam, szorongtam...

Ha az ember szépet akar, akkor mindennek passzolnia kell. Tetejébe lányomék máshol laknak, mi máshol lakunk, és az esküvő egy harmadik városban volt (mind 20-20 km-en belül, de akkor is.)

Mindezt nagyban megcsinálni, ahhoz már szakember kell, szerintem is.

Ha elkerülhető, hogy az ifjak vagy az örömszülők kicsavart citromként essenek be az esküvőre...

2018. aug. 17. 17:22
 20/21 anonim ***** válasza:

Külföldröl szerveztünk az esküvöt

ugy hogy 1ev alatt 1szer tudtunk hazamenni 1hetre

a mai vilagban feltalaltak az internetet

a szolgaltatokkal skypon beszeltük meg a reszleteket

emaileztünk stb...

Abban az 1 hetben szemelyesen talalkoztunk persze

de mindent egyedül csinaltunk es szuper lett

Anyukamek dolga annyi volt h vegyenek gyertyat a keringöhöz

anyos dolga meg h vegyen dobozt amibe pakoljuk a sütiket a vendegeknek😁(csak azert h lenyugodjanak😀)

Nem csinalnank maskepp

2018. aug. 18. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!