Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is tök felesleges foglalkozás az esküvőszervezői foglalkozás?
9-es: a "veszett kutyaként rohangálni" a szolgáltatókhoz, az szintén nem introvertáltság/extrovertáltság függvénye. Az szimplán üzleti megbeszélés, semmi más.
Az introvertált/extrovertált dolog pont hogy az esküvő/lagzi létszámában, milyenségében köszön(ne) vissza, ha nem lenne ez az "introvertált" egy ilyen lejáratott, elcsépelt szó, kb. az emberek 90 százaléka annak képzeli magát, mert azt olyan különlegesnek gondolják.
Tényleg nem akartam ennyire belemenni, csak rosszul gondolják ezt sokan. Pl. mi most készülünk egy nagyon távoli ország egyik metropoliszába nászútra, és még elszaladtam pár dolgot venni. A pénztáros régi ismerősöm, kérdezi, hova megyünk, mondom, hogy hova. Erre elcsodálkozik, hogy "de hát ti olyan befelé fordulóak vagytok". Mármint nem tudom, mit hitt, bebújunk a föld alá nászutazni? Dumáltunk pár mondatot (felszínes ismerősöm a nő), tök le volt taglózva, hogy mi minden hónapban megyünk színházba, van, hogy beülünk kettesben egy jobb romkocsmába egy pohár sörre, hogy múzeumba, képtárakba járunk (csak úgy, hétvégente).
Szóval attól, hogy mi nem bulizunk 30 fős társasággal, attól mi még kettesben éljük a nagybetűs életet.
Szóval kicsit zavar van a fejekben, na mindegy.
Nem feltétlenül fölösleges. Ezt úgy mondom, hogy az esküvőmön a lehető legkevésbé szeretnék extrákat, sem felhajtást, így szervezőt sem fogunk igénybe venni.
De lehetnek olyan igények, amit egy pár nem tud magától megoldani, pl. hőlégballonon akarnak összeházasodni vagy hasonló.
17-es, szerintem értem, amit írsz.
Én a lányom 30 fős esküvőjét szerveztem, hát mit mondjak, volt, amikor víz folyt az akármicsodámról is. Éjjel nem aludtam, szorongtam...
Ha az ember szépet akar, akkor mindennek passzolnia kell. Tetejébe lányomék máshol laknak, mi máshol lakunk, és az esküvő egy harmadik városban volt (mind 20-20 km-en belül, de akkor is.)
Mindezt nagyban megcsinálni, ahhoz már szakember kell, szerintem is.
Ha elkerülhető, hogy az ifjak vagy az örömszülők kicsavart citromként essenek be az esküvőre...
Külföldröl szerveztünk az esküvöt
ugy hogy 1ev alatt 1szer tudtunk hazamenni 1hetre
a mai vilagban feltalaltak az internetet
a szolgaltatokkal skypon beszeltük meg a reszleteket
emaileztünk stb...
Abban az 1 hetben szemelyesen talalkoztunk persze
de mindent egyedül csinaltunk es szuper lett
Anyukamek dolga annyi volt h vegyenek gyertyat a keringöhöz
anyos dolga meg h vegyen dobozt amibe pakoljuk a sütiket a vendegeknek😁(csak azert h lenyugodjanak😀)
Nem csinalnank maskepp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!