Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, számotokra egy közgazdász, egy mérnök vagy egy rendőrtiszt az imponálóbb?
Egy foglalkozás mióta imponáló?
Jaj, de sok h..lye gyerek van ezen az oldalon.
Amióta jó pénz van benne azóta imponáló.
De tényleg így van.
Egyszer kirpóbáltam,hogy odaírtam a csajnak csp-n,hogy mekiben dolgozok(ami félig igaz is volt,mert Mekinek fejlesztettünk szoftvereket), következő pillanatban X.Y kilépett a beszélgetésből.
"Egyszer kirpóbáltam,hogy odaírtam a csajnak csp-n,hogy mekiben dolgozok(ami félig igaz is volt,mert Mekinek fejlesztettünk szoftvereket), következő pillanatban X.Y kilépett a beszélgetésből."
Mondjuk te sem kezdenél egy minimálbéres gyári kisegítő csajjal, akinek mindent neked kell fizetni, különben felkopik az álla.
Miért csodálkozol, hogy a csaj is úgy gondolta, hogy nem akar egy óránként pár száz forintért dolgozó emberrel kapcsolatot, aki annyira vitte, amennyire bármelyik egyetemista átmeneti diákmelóként képes.
6-os teljesen jogos,én ezen soha nem akadok fent.
nálunk a túlélési érték szal,igaza van a csajnak.
Csak kipróbáltam annó ezt.
De amikor beírom mérnök vagyok álluk leesik teljesen,egyből magas a vonzalmi érték,plusz a kisportolt test,ez a kettő már 80%.
5. hozzászólónak:
Azért erős túlzás ez a kettessel átrugdosás, illetve általánosítasz pár esetből, ami nem kis ostobaságra vall.
Jómagam amúgy jelesre diplomáztam (ketten voltunk az évfolyamból), villamosmérnöki karon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!