Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, alapítunk egy ilyen pártot?
Kíváncsi vagyok, hogy az ilyeneket író férfiak hány százalékának volt már tartós, komoly kapcsolata, szerelme, amiben tényleg felmerült a házasság. Nekem úgy tűnik, hogy nem soknak. Persze én csak egy nő vagyok, akit elvakít a vágy hogy megalázza és kisemmizze a párját, szóval nem tudhatom.
De az ugye megvan, hogy nem minden nőt kötelező elvenni? Nyugodtan lehet ám választani olyat is, aki nincs oda a magamutogatásért, meg a hatalmas lagziért. Van ilyen bőven, nem nehéz találni. Sok nőnek nem az az egy nap fontos, hanem a tudat, hogy a párja szereti és felvállalja hivatalosan is a világ előtt. Az ember nem házasodik bárkivel, tehát kicsit komolyabb jelentése van, mint a "próbáljuk ki milyen együtt élni, hátha sikerül" fázisnak. Sok nő szeretne ezen továbblépni. És most jön a meglepő fordulat: sok férfi is!
Persze lehet összegyűlni és fennhangon szidni a nőket amiért nagy lagzit akarnak. Lehet sajnálni magunkat, amiért a gonosz nők házasságra kényszerítenek, és lehet megalázónak titulálni a lánykérést. Csak épp semmi értelme nincs. Akinek ilyen véleménye van a nőkről, és ennyire imád sírni miatta, az az összeköltözésig sem jut el, és nem kell attól félnie, hogy valaha egy nő hozzá akar menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!