Miért nem alapitunk mi pártot?
Ki, hogy oldaná meg a problémákat?
Lehet megint letiltanak?
Miért? Mert aki értelmes embert eddig megkérdeztem, aki ért is valamihez, az nem vállalna semmilyen politikai szerepet.
Illetve azóta már rájöttem, hogy aki ért valamihez az többet kereshet sokkal, leszámítva persze a magukat milliárdossá lopó poltikusainkat.
De a fő gond, egy új pár a hatalomba kerülés utáni pár hónapban prostituálódna. Nézd meg mi lett a Jobikkal vagy mi történik az LMP-vel.
Ez valami helyi átok, vagy mentális szennyezés, vagy nemzeti bevésődés, akármi.
Persze majd pont az egyik legtahóbb oldalból verbuválódjon össze egy párt?
Akkor inkább Orbán (Pedig utálom a Fideszt)
Én inkább nem vennék részt benne... A politika eddig sok jót nem tett szerintem akárki is volt hatalmon.
Ha segíteni akarsz az embereken akkor nézz szét magad körül, akár az egész településeden és segíts azokon akik olyan rossz helyzetben vannak mint te voltál egykor (ahogy írtad).
Kovácsold össze az embereket "emberként" és ne "politikusként",talán a végén nem leszel híres vagy nem leszel benne a médiában, de lehet sok ember őszintén szeretni és tisztelni fog ha segítesz rajtuk!
Én ezt javasolnám...
Lehetek én az elnökjelölt? Akkor ugorjunk neki.
Viccet félretéve:
Mert a szándék kevés, illetve a jó elgondolások, ha a hozzávezető utat nem tudjuk. Magyarán: azt mindenki tudja, hogy legyen több pénz, de kevesen, hogy miből és milyen úton pontosan. Illetve hogy annak milyen más kihatásai lennének egyéb területekre. Ehhez kell éveket tanulni közgazdaságot, ismerni kell a jogszabályokat és az alkotmányt, és kreatív meglátásainknak kell lenniük.
Off:
Komplikato, te honnan kerültél elő, és főképp hogyan lett hirtelen majdnem 3000 pontod, ha eddig sose láttalak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!