Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, alapítunk egy ilyen pártot?
Ennek mi értelme? Aki nem akar házasodni, az most is szabadon kihagyhatja az életéből.
Meg mit kezdene ezzel a dologgal egy párt?
Nő vagyok , de pártolom az ötletet
Több ilyen férfi kene aki nem akarja ezeket a hülyeségeket
Teljesen egyetértek veled kérdező
Csatlakoznék én is
N24
Már elkéstél vele, kövi az 4 év múlva esedékes. Jelöltként viszont elindulnék, ha bevállalod a teljes pénzügyi felelősséget és a rám eső részt odaadod!
Rokonom is indult bezsebelt kemény 34 szavazatot :)
# 5 miért kell mindig általánosítani? Nem minden nő vágyik esküvőre
Van olyan is amikor a férfi akarja a nagy felhajtást nem a nő
No vagyok de nem akarok házasságot , giccses esküvőt de meg lány kérést sem
Nem akarom hogy előttem terdeljen egy férfi (kivéve ha mást csinál)
Én sem terdelnek le elé hogy megkérjem a kezet akkor én miért varjam el?
Nekem az esküvő soh nem volt álmom és nem is lesz
Mindig a nők erőltetik??? :D
Személyes ismerősi körömben én több olyat látok, hogy a nőnek mindegy, inkább a férfi akarja... Édesanyámat is úgy kellett meggyőznie édesapámnak, eredetileg ő nem tartotta fontosnak a házasságot.
Mi értelme az ilyen idióta kijelentéseknek? :DD
Az meg még mindig érdekelne, hogy mi értelme emiatt pártot alapítani, és mit kezdene így ennyivel egy párt. Persze válaszolni ezekre a kérdésekre senki nem tud, csak nyomni a pirosat mintha muszáj lenne.
De mindegy, azt is tudom innen az oldalról, hogy bizony a nők képtelenek indokolni bármit is, és csak magyarázat nélkül nyomják a pirospacsit :DDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!