Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Srácok, alapítunk egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, alapítunk egy ilyen pártot?

Figyelt kérdés
Leánykérés- és esküvőellenes férfiak pártja. Nincs gyűrűvásárlás, nincs térdepelgetés, nincs ceremónia, nincs pénzkiadás, nincs flancos, magamutogató lakodalom, elég csupán ennyi: - Figyelj, van kedved velem élni? - Kész. Összebútorozunk, oszt jó napot.

2018. aug. 16. 16:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%

Ennek mi értelme? Aki nem akar házasodni, az most is szabadon kihagyhatja az életéből.

Meg mit kezdene ezzel a dologgal egy párt?

2018. aug. 16. 16:19
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Lehet, hogy számodra hihetetlen de sokan így vagy csupán egy szerény polgári esküvővel-két tanúval köti össze az életét.
2018. aug. 16. 16:22
 3/14 anonim ***** válasza:
25%

Nő vagyok , de pártolom az ötletet

Több ilyen férfi kene aki nem akarja ezeket a hülyeségeket

Teljesen egyetértek veled kérdező

Csatlakoznék én is

N24

2018. aug. 16. 16:37
 4/14 anonim ***** válasza:
47%

Már elkéstél vele, kövi az 4 év múlva esedékes. Jelöltként viszont elindulnék, ha bevállalod a teljes pénzügyi felelősséget és a rám eső részt odaadod!

Rokonom is indult bezsebelt kemény 34 szavazatot :)

2018. aug. 16. 16:41
 5/14 anonim ***** válasza:
1%
A legtöbb normális férfi esküvő ellenes,mindig a nők erőltetik. A flancos lakodalom is hülyeség,viszont egónövelés a nőknek,hadd irigykedjenek a barátnők+a képek a fészbúkon. Egy férfi soha nem fog letérdepelni.
2018. aug. 16. 17:01
 6/14 anonim ***** válasza:
25%
Alapítsunk.
2018. aug. 16. 17:01
 7/14 anonim ***** válasza:
51%

# 5 miért kell mindig általánosítani? Nem minden nő vágyik esküvőre

Van olyan is amikor a férfi akarja a nagy felhajtást nem a nő

No vagyok de nem akarok házasságot , giccses esküvőt de meg lány kérést sem

Nem akarom hogy előttem terdeljen egy férfi (kivéve ha mást csinál)

Én sem terdelnek le elé hogy megkérjem a kezet akkor én miért varjam el?

Nekem az esküvő soh nem volt álmom és nem is lesz

2018. aug. 16. 17:05
 8/14 anonim ***** válasza:
68%
Azért nem kéne minden nőneműt diszkriminálni, szerintem sincs sok értelme.
2018. aug. 16. 17:07
 9/14 anonim ***** válasza:
81%

Mindig a nők erőltetik??? :D

Személyes ismerősi körömben én több olyat látok, hogy a nőnek mindegy, inkább a férfi akarja... Édesanyámat is úgy kellett meggyőznie édesapámnak, eredetileg ő nem tartotta fontosnak a házasságot.

Mi értelme az ilyen idióta kijelentéseknek? :DD

Az meg még mindig érdekelne, hogy mi értelme emiatt pártot alapítani, és mit kezdene így ennyivel egy párt. Persze válaszolni ezekre a kérdésekre senki nem tud, csak nyomni a pirosat mintha muszáj lenne.

De mindegy, azt is tudom innen az oldalról, hogy bizony a nők képtelenek indokolni bármit is, és csak magyarázat nélkül nyomják a pirospacsit :DDDDDDD

2018. aug. 16. 17:14
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Bent vagyok
2018. aug. 16. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!