Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért akkora nagy baj az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akkora nagy baj az, hogy nem szeretnék esküvőt?

Figyelt kérdés
Igaz, még csak 19 vagyok de eldöntöttem, hogy nekem nem kell esküvő, mivel az egész "hazugság", mivel nagyon kevesen mennek már szüzén férjhez és a fehér ruha megjátszás csak, nem szeretnék első sorban magamnak hazudni, ezzel, és úgy veszem észre, hogy az egész esküvő megvan játszódva és színészkedés az egész.
2010. jún. 20. 20:23
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%

mi már gondolkodunk az esküvőn hogy milyen legyen csak 2 baj van mi már nem mehetünk templomba egymásoz mivel már nem vagyunk szüzek meg túl fiatalok vagyunk még hozzá

14/l+14/f

2010. jún. 25. 00:29
 22/30 anonim ***** válasza:
Takarodj a vicc rovatba,hülyegyerek!
2010. jún. 25. 00:36
 23/30 anonim ***** válasza:
hát ez igy van nagy okos
2010. jún. 25. 00:37
 24/30 anonim ***** válasza:
vagy ha nem nekem irtad akkor 1000 bocsánat
2010. jún. 25. 00:48
 25/30 anonim ***** válasza:

Attól, hogy nem vagy szűz házasodhatsz templomban, akkor 200-ból egy pár esküdhetne ott meg, ha tényleg így lenne, nem kérnek nőgyógyászati leletet, amúgy a szűzhártya más miatt is kiszakadhat, férfinél ellenőrizni meg lehetetlen.

Aki elvált és már volt templomija az nem esküdhet meg ott még egyszer, legalábbis régen így volt...

Amúgy igencsak fiatalok vagytok még a házassághoz, min. 4-5 évet várjatok....

bocs az off-ért kérdező 06-20 21:20 vagyok

2010. jún. 25. 02:10
 26/30 anonim ***** válasza:
nekem azt mondták na de mindegy még várunk egy pár évet
2010. jún. 25. 08:03
 27/30 anonim ***** válasza:

Viszont nálunk például úgy van, hogy aki meghívott az esküvőjére azt illik visszahívni a sajátomra. Ha engem sokan hívtak csak nagy esküvőt kéne tartani.

Nem akarok kizárni belőle senkit.

De ez szerintem normális így, ha már engem meghívtak, én miért hagyom ki őket, az olyan hülyén jönne ki.

2010. jún. 25. 09:47
 28/30 anonim ***** válasza:

Nézd, semmi nem kötelező, ízlések és pofonok. Lehet lakodalmat tartani, lehet csak polgárit, 2 tanúval, ruha nélkül. És lehet papír nélkül is boldogan élni, ha mindkettőtöknek megfelel.

Én viszont amondó vagyok, hogy nem a papír számít, hanem a szándék, hogy véglegesen elköteleződsz, aminek a bizonyítéka sajnos a papír, akkor is, ha utána elválnak. Mert aki ezt nem hajlandó elköteleződni, az ne rabolja az időmet, nekem a pasi soha kellett azért, hogy legyen valaki, aztán majd lesz egy másik, nem is volt sok pasim.

Ha valaki igazán akar téged, ahhoz nem kell sokat gondolkozni. Gondolkozni csak az szokott, aki nem akar igazán. Ilyen meg én nem akarok igazán.

Van egy barátnőm, a pasija 7 év alatt 6-szor szakított vele, majd mikor nem talált jobbat (csak megdugott 1-2 nőt "keresem az igazit" címszóval), visszakönyörögte magát, de nősülni nem akar és nem fog. A barátnőm 35 éves, se férj, se család, se gyerek, pedig vágyik rá. Persze, az ő hibája, hogy nem keres egy normális pasit, de 35 évesen nem mer új életet kezdeni, mert ő fél, hogy egyedül marad. Pedig ebben a szar kapcsolatban is egyedül van és bármikor egyedül maradhat véglegesen. Az első szakításnál kellett volna lelépni, de mindegy.

Egyébként a húgom egyszer azt mondta, hogy csak az a nő nem akar férjhez menni, akit nem akarnak elvenni. Igaza volt.

2010. jún. 25. 09:56
 29/30 anonim ***** válasza:
19 évesen én is így gondoltam, sőt később is, de 30 évesen találkoztam a nagy szerelemmel, és gondolkodás nélkül férjhez mentem! Még én is meglepődtem. :) Nem a szüzesség a lényeg, hanem az, hogy megtalálod azt az embert, akivel le akarod élni az életed, és családot alapítasz vele. Én nem játszottam meg semmit, nagyon boldog voltam, és hiszek benne, hogy így kellett lennie.
2010. jún. 25. 11:40
 30/30 anonim ***** válasza:
nekem nem baj de ha el akartok költözni a családi házból és új házat akartok venni vagy építeni akkor jól jöhet mert a ház vételéhez kell a házzassági papír mert a eggyik ismerősömnél is így volt hogy nem akartak de el akartak költözni onnan és kellett a házassági papír hopgy házat tudjanak venni.
2010. jún. 25. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!