Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért akkora nagy baj az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akkora nagy baj az, hogy nem szeretnék esküvőt?

Figyelt kérdés
Igaz, még csak 19 vagyok de eldöntöttem, hogy nekem nem kell esküvő, mivel az egész "hazugság", mivel nagyon kevesen mennek már szüzén férjhez és a fehér ruha megjátszás csak, nem szeretnék első sorban magamnak hazudni, ezzel, és úgy veszem észre, hogy az egész esküvő megvan játszódva és színészkedés az egész.
2010. jún. 20. 20:23
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Semmi sem kötelező egy esküvőn.A polgári szertartás az egyetlen,aminek meg kell történnie,különben jogilag nem érvényes.Ezenkívül bármit meg lehet tenni,amit az ifjú pár akar.Esküdni,földön,vizen,levegőben,fehérben,feketében,pirosban,kékben,rövid vagy hosszú ruhában.Lehet a lakodalom szalonnasütős,grillezős a kertben és 8 fogásos menüs puccos étteremben.Tényleg csak a fantázia és a pénz szab határt.Az emberek megszolják?Na és?Ez a pár napja és az emberek el is fogják felejteni,de a párnak örök emlék marad,az ő nagy napjuk.

Ha te képmutatásnak érzed,akkor tegyél úgy,hogy ne legyen az.Megtehetsz bármit,rúgd fel a hagyományokat.Az esküvő lényege,vagyis a házasság lényege,hogy egymás felé kinyilvánítsátok,hogy valóban a másikkal szeretnétek élni életetek végéig.Hogy így lesz-e,az nem a mennyasszonyi ruhán fog múlni,hanem rajtatok.

2010. jún. 20. 20:39
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha én ezt elöbb látom,tuti,hogy ilyen lett volna az esküvőm :

http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0

Pedig nem volt rosz :)

2010. jún. 20. 20:43
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell hetedhét országra szóló lakodalom.

Az esküvőre meg lehet hívni a családot, barátokat, és itt van a lényeg. Arra találták ki , hogy ünnepélyesen kinyilatkoztatja két ember, hogy ők együtt képzelik el az életüket, együtt akarnak megöregedni.

Lehet egyszerű ünneplő ruhában, nem fontos habos-babosban.

Az esküvő után egy pohár pezsgő, és mindenki oda megy, ahova akar.

2010. jún. 20. 20:46
 14/30 anonim ***** válasza:
79%
Viszont azt tudnod kell, hogy egy életben egyszer mész férjhez (legjobb esetben) ezt a bulit kár kihagyni.
2010. jún. 20. 20:48
 15/30 A kérdező kommentje:
Anyukám nem tudja elfogadni a döntésem, mivel neki az esküvőjén több mint 200 an voltak
2010. jún. 20. 20:51
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nem most készülsz férjhez menni akkor ne nagyon rágd magad, lehet, hogy később tetszeni fog, vagy akkor már nem fog érdekelni mások mit mondnak.
2010. jún. 20. 21:03
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Én a nagy lakodalom (100-150fő) híve vagyok, a családunkban is mindenkinek ilyen volt, igazi hagyományos sátoros falusi. Persze van aki elválik, sőt volt olyan ismerősöm ahol galambröptetésen keresztül minden sz*rság volt, már akkoriban állandóan veszekedtem, lehetett tudni, hogy csak a felhajtás miatt csinálják az egészet, 1 év múlva szétköltöztek, DE alapvetően ilyen egyszer van egy ember életében, és én szeretném, ha az egész családom, közeli barátaim ott lennének, túlzásokba nem kell esni, de ez egy nagyon jó "buli" ahol az egész rokonság együtt ünnepelhet...
2010. jún. 20. 21:20
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

én is ezt mondtam mostanáig,hátam kzepére nem kivánom igazából a sosem látott rokonokat,akiket sose fogok többet látni,olyan esküvőt szerettem volna hogy szolid ruha,polgári esküvő,szülők legyenek jelen és kész...

de van nekem egy párom is,aki férfi léttére templomot akar,meg tömeget...hát ezen ne muljon,bár én vagyok a menyasszony,nekem kellene puccparádéra vágyni,de ő akar...legyen,kedvéért bármit...majd rájössz...

2010. jún. 21. 06:36
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező kommentje:

Én az esküvőnek a bulis részére gondoltam, hogy nem kell nekem.

Nem kötelező ereszdelahajamat bulit szervezni. A mi esküvőnkön kb.40 ember volt jelen (férjem oldalán ennyi a rokonság, plusz 3 baráti pár), a vacsoránkra már csak a férjem szülei (az enyémek sajnos már nem éltek), testvérei és a családjuk jött el, öszesen 13-an voltunk. Gyertyafényes, romantikus vacsoránk volt, halk háttérzenével (cd-ről), mégcsak nem is táncoltunk.

Eszünk ágában sem volt menyasszonytáncot, élő zenét, játékokat, próbatételeket és 100 fős, hajnalig tartó bulit szervezni.

Ennek ellenére a mai napig az egész család azt emlegeti, hogy a miénk volt az eddigi legszebb esküvő, amin voltak.

Ne félj szakítani a hagyományokkal, nem kell vélt vagy valós elvárásoknak megfelelni. Valószínűleg el fog jönni a perc, amikor vágyni fogsz arra, hogy papírral is szentesítsétek a kapcsolatotokat (de ha nem, az sem baj). A lényeg, hogy ti jól érezzétek magatokat, minden olyan legyen, hogy ti örömmel emlékezzetek majd vissza.

2010. jún. 21. 06:37
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

A mi esküvőnkön velünk együtt voltunk 14-en. A legszűkebb család!

Először én is nagy felhajtást terveztem, de épp akkor adódott egy nagyon jó lehetőségünk házat venni, így minden pénz ráment arra.

Utólag nagyon nagyon nem bánom, hogy így alakult. Szép volt, egyszerű és meghitt.

2010. jún. 22. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!