Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hány főnek volt megterítve a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány főnek volt megterítve a lakodalmi vacsorátokon?

Figyelt kérdés
A lakodalmi vacsorára mennyire közeli ismerősöket hívtatok meg? Mi a véleményetek a sátras lakodalomról, jobb mint négy fal között? A sátras lakodalmakban nem szokott 'szamárszag' lenni? Mik a tapasztalatok? Melyik a jobb ha kör asztalok vannak szét szórtan, vagy ha hosszú sorokba vannak összetolva szögletes asztalok? Az asztalokon milyen színű virág díszítés volt? Milyen díszítés volt az ifjú pár kocsiján? Meghívnál a lakodalomba olyan ismerőst vagy barátot akivel már évek óta nem találkoztál?
2010. jún. 19. 21:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
4 személyre, mi ketten meg a két tanu: a tesvéreim.
2010. jún. 19. 22:01
 2/10 anonim ***** válasza:

100 főt hívtunk meg, de 160 főre foglaltunk asztalt, hogy még azok is beférjenek, akikre nem gondoltunk.

pl meghívott rokon gyerekei, vagy esetleg a szomszéd rokonja

2010. jún. 19. 22:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

101en voltunk az esküvői vacsorán. Nem sátorba volt, hanem egy éttermet béreltünk ki. Nem csak a közeli ismerősök voltak, hanem pl az unokatesómék is. Sátras lakodalmat én nem tartom túl jó ötletnek, nekem nem tetszenek, főleg azért is mert az időjárás kiszámíthatatlan. Nálunk a teraszra is ki lehetett menni, meg az étterem kertjébe, így nem volt bezártságérzete senkinek. Nekünk U alakba voltak az asztalok összetolva. Az asztalon nem voltak virágdíszítések. Kétféle díszítés volt:

- üvegpohárba vettem zselés gyöngyöket és bennük volt egy egy fej fehér rózsa (rózsaszín gyöngybe)

- száraz masni tésztát lefújtam arany színű festékkel és ez volt szétszórva az asztalokon.

Hófehér volt a terítő, és rózsaszín futóterítő volt középen rajta.

Ja, most jut eszembe hogy előttem és a férjem előtt volt egy virág asztaldísz, fehér rózsából.

Az esküvőre limuzint béreltünk (ne szóljatok le, imádom a felhajtást, és úgy tervezem hogy ez lesz életem egyetlen esküvője, így megadtam a módját), és fehér és rózsaszín rózsákból volt a díszítése.

AZ én családomba (kb 45fő: szüleim, nagyszülők, tesó + párja, apukám 4 tesója + családja, anyukám 1 tesója, + barátok) nem volt olyan ember akivel évek óta nem találkoztam. A férjemnél igen, de az apósom ragaszkodott hozzájuk is (ő is beszállt az anyagiakba).

Kb 1,5 Millióra jött ki az esküvőnk végösszege, de nem bántam meg, nagyon nagy nap volt életemben. 2008-ban volt az esküvőnk, azóta megszületett a kislányunk.

25/L

2010. jún. 19. 22:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Gratulálok az utolsónak. Én is ilyenről álmodok!:D
2010. jún. 19. 22:21
 5/10 anonim ***** válasza:

Én még nem esküdtem, de szinte biztos, hogy sátras lakodalmam lesz. Vagy még sátor se. Van egy hatalmas udvarunk, a családi-baráti összeröffenések is ott szoktak lenni, általában 20-50 fővel/alkalom. És gyönyörű, hatalmas fák, stb. Persze szívem szerint kastélyban esküdnék, meg hintóval meg minden, de mire arra lenne pénzünk, megöregednék :)

Szóval a sátor mellett nekem főleg az anyagiak szólnak, mert ha megfőzünk előre néhány ételt és mondjuk 3 embert felveszünk kiszolgálni, sokkal olcsóbban jövünk ki, azt hiszem. De ha addig lottóötöst nyerek, akkor inkább Gödöllői kastély helyette :D

2010. jún. 19. 22:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Ja és igen, meghívnék olyan barátot, akit esetleg évek óta nem láttam. Ismerőst viszont nem.
2010. jún. 19. 22:28
 7/10 anonim ***** válasza:
150 fős lakodalom volt egy kastélyszálló palotaszárnyában. sátras lakodalmat nem tartanék, voltam egyben. mindenki jól megfázott, mert kimelegedtünk a táncban, aztán ahogy leültünk a sátor tolta a hideget a derekunkra. Nekünk hosszú asztalos volt, mert kevesebb helyet foglalt, asztalközép volt, gyertya és rózsa az asztalokon. Ültetőkártya és köszönő ajándék. Az autón egy szív alakú dísz volt rózsákkal és két galambbal a közepén. Jó érzés volt a rég nem látott rokonokkal találkozni, beszélgetni. Nagyon jó buli volt, reggel 6-ig bírtuk szusszal!
2010. jún. 19. 22:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Mi most szervezzük, de csak olyan személyeket hívunk meg, akikkel mindketten kapcsolatban vagyunk. Most úgy tűnik, hogy 80-90 fő lesz. Körasztalok lesznek szétszórva, kivéve ugye a miénk. Dekorációnál még nem tartunk...
2010. jún. 19. 22:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Kb. 120-an voltak a lagzinkban. Ebben a viszonylag szűkebb rokonság, barátok voltak benne. Olyat nem hívtunk, akikvel évek óta nem beszélünk.Különálló asztalok voltak. Nekem valahogy sose tetszett, ha minden asztal össze van tolva. Nekünk nem sátras volt. Az a baj a sátrassal, hogy ha kifogsz egy igazán meleg napot, akkor kész. Mi pont most ezen a 40 fokos hétvégén voltunk sátras lagziban, hát iszonyú volt. Mindenki menekült kifelé (pedig fel volt hajtva a sátor oldala), alig maradt bent valaki. Ez mondjuk ugye a játékok miatt volt gáz.
2010. jún. 20. 10:17
 10/10 anonim ***** válasza:

35-en voltunk összesen.szűk család és pár barát.kb 100.000 f6-ba volt az egész.mi mindent mi csináltunk(anyuval főztük az ételeket,anyósom meg sütötte a sütiket pár barátnőjével)svédasztalos megoldás volt,igy nem voltak felszolgálók sem.a helyi kultúr házat kértük el.ott volt a polgári is,amit kinn az udvaron tartottunk meg(napernyőket kértünk kölcsön igy nem sültünk meg.a terítés "U" alakban volt.a főasztalnál csak mi ültünk,és az u szárainál az első helyeken ültek az örömszülők 2 oldalt(persze párom felől az ő szülei,felőlem meg az én szüleim)utána már mindenki ugy ült ahogy akart.két oldalt volt 1-1 asztaldísz.a terító fehér volt,amin piros-sárga szalvéták voltak.nagyon szép volt.nagyon jó volt,és visszahallva mindenki nagyon jól érezte magát mindenki.

én pont ilyenre vágytam mindig:pici,családias,csináld magad.

sok boldogságot.

2010. jún. 20. 14:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!