Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A polgári esküvőhőz mit kell elintézni?
az anyakönyv személyi és lakcímkártya kell mindkettönknek meg elvileg 15000ft amiért összeadnak.szeptemberben szeretnénk összekötni papíron is az életünket de nem tudom még kell e más?
pl.:nőnek egy sima elegáns kosztüm elég nem kell mennyasszonyi ruha?
Nem kell más, még gyűrű sem és olyan ruhában mész amilyenben akarsz. Azért 2 tanut érdemes szerezni, ha nincs akkor ott kell nekiállni keresgélni (ha munkanap akkor elvállalják az alkalmazottak, de hétvégén nincsott szinte senki)
és természetesen előre be kell jelentenetek,időpontot kérni
Anyámék papucsban-strandruhában/rövidnadrágban esküdtek. Mivel akkor értek haza a nyaralásból. Két barátjuk jött tanúnak, vicces lehetett, mert ők odamentek öltönyben :)
(sajnos én akkor még épp csak totyogtam, pedig megnéztem volna)
Lényeg, hogy ruhában semmilyen megkötés nincs, a fehér ruha, fátyol stb. a násznépnek van, nem az esküvésnek :)
A legfontosabb eleme az egésznek két határozott és őszinte igen, a többi csak sallang :)
Minimum 30 nappal a házasságkötés előtt be kell jelentkezni.
Kérnek születési anyakönyvi kivonatot.
Van ahol családi állapotot igazoló okiratot is.
Magáért az esketésért nem kérhenének semmit, azaz elmáletileg ha csak 2 tanu van, nem kértek termet, sem semmi mást, akkor ingyenes lenne. Viszont van ahol ezért 3000 forintot be kell fizetned a bejelentkezéskor. Ha bármit kérsz, vagy nem 2 tanús, akkor már fizetni kell, hogy mennyit, az helyenként változó.
Nem kell sem menyasszonyi ruha, sem gyűrű, sem csokor. Abban mész férjhez, amiben akarsz. Ha nem rendeztek lakodalmat, bőven elég egy kosztüm, vagy egy szép ruha.
igen?
de ezt nem emlitettem még aa nőnek akitől kérdeztem.akkor a kedves szülők kint fognak várni.köszönöm mindenki válaszát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!