Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tanúként illene a kérésnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanúként illene a kérésnek megfelelően öltözni?

Figyelt kérdés
Tanú leszek egy barátnőm esküvőjén. A másik tanú a vőlegény haverja lesz. Annyit tudok róla, hogy alacsony, alacsonyabb tőlem. Szolidan megkérte a vőlegénye, hogy adja át nekem, hogy jó lenne, ha nem magassarkúban jelennék meg, mert nem fogunk jól mutatni egymás mellett. Gondolom zavarni fogja, esetleg komplekszusai vannak a magasságával kapcsolatban. Én viszont már megvettem a ruhát, amihez sehogy sem illik lapos cipő. Pénzem nincs új ruhát venni, és mivel picit duci is vagyok, a magassarkúban érezném jól magam, kicsit rendbe hozza az alakomat vizuálisan. Szerintetek illene tiszteletben tartani ezt a kérést és megoldani? Egész napos program lesz, polgári, templomi, és lagzi is hajnalig. 26/L
2018. júl. 10. 16:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
24%
Ok. Miért erősebb a "magassarkút húzok mert kövér vagyok és ez valamennyit segít, hogy jobban érezzem magam" mint a "kérlek ne húzz magassarkút, mert alacsonynak fogom érezni magam és ettől rosszabbul fogom érezni magam"? Segítek semmivel. Amellett, hogy egyetértek azzal, hogy a tanuknak nem kell összeöltözniük. Nem egy pár. Szóval simán húzhatsz magassarkút kérdező, ha Te ettől jobban érzed magad. Csak azért álszentek ne legyünk.
2018. júl. 12. 15:45
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
21: azért erősebb, mert nem a másiktól vár el semmit. Illetve azért, na, ha nem egy farmeres-pólós vagy egy faölelgetős esküvőről beszélünk, egy estélyi ruhához jobban, elegánsabban, ízléstelenebben áll egy magassarkú, mint egy lapos.
2018. júl. 12. 17:07
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Tyrion Lannister lesz a volegeny tanuja??
2018. júl. 12. 18:14
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el a párnak, hogy már megvan a ruha/cipő az alkalomra, és nincs keret csak ezért újat vásárolni. Szánod-bánod, de bocsika, nem szóltak időben.

Maximum tervezzék úgy, hogy ne egymás mellett álljatok, én úgy tudom, eleve nem jellemző, te a menyasszony, ő meg a vőlegény oldalán áll majd (persze nyilván helyfüggő is, láttam már mindkét verziót).

A képeken meg egy jó fotós megoldja a beállításokat, pl. te oldalasan állsz, vagy ő egy picit előrébb... millió trükk van rá.

2018. júl. 13. 09:15
 25/26 anonim ***** válasza:
Ha megvolt már az esküvő, elmeséled, hogy mi történt és ki mennyire akadt ki a dologtól? :D
2018. júl. 30. 19:38
 26/26 A kérdező kommentje:
Minden rendben volt. Kb 5 centiméter magasságkülönbség volt köztünk, senkinek nem okozott problémát :) Sőt össze is haverkodtunk a tanúval.
2018. aug. 10. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!