Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tanúként illene a kérésnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanúként illene a kérésnek megfelelően öltözni?

Figyelt kérdés
Tanú leszek egy barátnőm esküvőjén. A másik tanú a vőlegény haverja lesz. Annyit tudok róla, hogy alacsony, alacsonyabb tőlem. Szolidan megkérte a vőlegénye, hogy adja át nekem, hogy jó lenne, ha nem magassarkúban jelennék meg, mert nem fogunk jól mutatni egymás mellett. Gondolom zavarni fogja, esetleg komplekszusai vannak a magasságával kapcsolatban. Én viszont már megvettem a ruhát, amihez sehogy sem illik lapos cipő. Pénzem nincs új ruhát venni, és mivel picit duci is vagyok, a magassarkúban érezném jól magam, kicsit rendbe hozza az alakomat vizuálisan. Szerintetek illene tiszteletben tartani ezt a kérést és megoldani? Egész napos program lesz, polgári, templomi, és lagzi is hajnalig. 26/L
2018. júl. 10. 16:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Persze meg majd a befőtt teszi el a nagymamát.

Nem is írok többet ugyan az a véleményem mint a többieknek. Vegyed csak fel azt a magassarkút.

2018. júl. 10. 21:32
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtad, hogy már eleve alacsonyabb nálad, szóval ha laposban leszel még akkor is nagyobb vagy tőle. Tehát nyugodtan vedd fel a cipőt, nem a te problémád, hogy ő alacsony.
2018. júl. 11. 02:47
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Meg lehet kérni a fotóst, hogy úgy fotózzon, hogy magasabbnak látszódjon a srác.

A filmekben is sokat trükköznek a szögekkel, egy jó fotós ezt tudja hozni.

2018. júl. 11. 07:44
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy esküvőn senki sem azt nézi, hogy stimmel-e a két tanú magassága...

Én beszélnék a párral, hogy ez most tényleg komoly? Gondoljuk át még egyszer...

2018. júl. 11. 08:49
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Ebbe így nem mennék bele.

Attól, hogy Ő komplexusos, az az egyéni problémája, de ne szabja meg nekem, hogy vehetek-e fel magas sarkút vagy sem.

Egyébként a vőlegény meg NE szóljon bele, ő a saját tanúját rendezgesse, és beszéljen az idióta haverjával, többek között.

2018. júl. 11. 16:05
 16/26 anonim ***** válasza:
89%

De akkor ezzel az erővel a menyasszony is rogyasszon, vagy mindenki akivel ez a szánalomkupac találkozik a rendezény alatt? :D

Vicc...

2018. júl. 11. 16:09
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is az én barátnőm lesz a tanúm, és jóval magasabb lesz mint a vőlegényem férfi tanúja, de eszünkben sincs ilyen hülyeségekkel foglalkozni.. nem a tanúkat nézi a násznép, jó esetben :)
2018. júl. 12. 12:55
 18/26 anonim ***** válasza:
30%

1. A tanuknak nem kell összeöltöznie. Nem kell illenie egymáshoz. Nem Ők házasodnak,nem Ők a koszorúslányok.

2. Fogyj le!

2018. júl. 12. 14:51
 19/26 anonim ***** válasza:
30%
Amúgy az, hogy van, hogy a vőlegény tanúja komplexusos szánalomkupac mert alacsony, de a menyasszony tanúja nem az mert kövér? :)
2018. júl. 12. 14:54
 20/26 anonim ***** válasza:

19-es, a menyasszony tanúja NEM kéri meg a vőlegényt, hogy súlyban hozzáillő embert válasszon tanúnak.

Ellenben ez a srác itt nyávog, hogy "magasabb lesz a tanú", és világvége...

2018. júl. 12. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!