Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tanúként illene a kérésnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanúként illene a kérésnek megfelelően öltözni?

Figyelt kérdés
Tanú leszek egy barátnőm esküvőjén. A másik tanú a vőlegény haverja lesz. Annyit tudok róla, hogy alacsony, alacsonyabb tőlem. Szolidan megkérte a vőlegénye, hogy adja át nekem, hogy jó lenne, ha nem magassarkúban jelennék meg, mert nem fogunk jól mutatni egymás mellett. Gondolom zavarni fogja, esetleg komplekszusai vannak a magasságával kapcsolatban. Én viszont már megvettem a ruhát, amihez sehogy sem illik lapos cipő. Pénzem nincs új ruhát venni, és mivel picit duci is vagyok, a magassarkúban érezném jól magam, kicsit rendbe hozza az alakomat vizuálisan. Szerintetek illene tiszteletben tartani ezt a kérést és megoldani? Egész napos program lesz, polgári, templomi, és lagzi is hajnalig. 26/L
2018. júl. 10. 16:16
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
65%
szerintem ne tartsd tiszteletben. komplexusos ismeretlen hülye miatt nem csexném el a saját bulim.
2018. júl. 10. 16:19
 2/26 anonim ***** válasza:
42%

illene hozzájuk idomulnod.

az a nap legalább hadd szóljon róluk, nem?

2018. júl. 10. 16:24
 3/26 anonim ***** válasza:
85%
szolídan kérd meg a barátnőd vőlegényét hogy adja át az alacsony pasinak hogy csináltasson punk frizurát, akkor magasabbnak fog látszani. hogy lehet ilyen hülyeséget kérni amúgy? egy ismeretlen ember akarja neked megszabni hogy mit vegyél fel? tuti tojnék a fejére.
2018. júl. 10. 16:28
 4/26 anonim ***** válasza:
86%
A menyasszony és a vőlegény jó előre ismertetett kérését tiszteletben kellene tartanod. Ezekről akkor kellett volna szólniuk, amikor még van lehetőséged nemet mondani, nem akkor, amikor már a teljes glanc ott áll a szekrényedben. Egy veled abszolút egy "rangban" álló ismeretlen utolsó pillanatos agymenésével nem kell foglalkozni.
2018. júl. 10. 16:29
 5/26 anonim ***** válasza:
94%
Én megmondanám, hogy abban az esetben igen, ha vesznek új ruhát, amire te is rábólintasz, hogy igen, ebben jól érzed magad. Ha nem, akkor egy komplexusos fiúcska miatt nem égetném magam földig érő ruhához saruban...
2018. júl. 10. 16:31
 6/26 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem úgy tisztességes, ha az érintett úriember eléd áll vagy legalább felhív, hogy a ceremónia alatt vegyél fel lapos cipőt a képek kedvéért. Ez még korrekt kérés és teljesíteném is, de az kizárt hogy végig, amikor a vacsoránál ültök, vagy a tánctéren 100 másik emberrel együtt táncoltok, akkor is maradjon. Mindenkot, aki elmegy mellette, megkér, hogy rogyassza be a térdét?

Én azt ajánlanám fel, hogy a ceremónián max lehet, de utána értelmetlen.

2018. júl. 10. 17:28
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg nyugodtan, hogy Te pedig sajnos akkor vagy komplexusos, ha az alakod kicsit ducinak néz ki, mert nem nyújtja megfelelően az alakodat a tűsarkú.
2018. júl. 10. 17:29
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Mi van??? Nem igazán értem a problémát. Nálunk a tanúk ültek, csak akkor álltak fel mikor kellett és akkor sem egymás mellett. Vagy vonulnotok kell majd egymás mellett? Azért ez már kicsit túlzás....momd meg, hogy meg van a cipő és a ruha is. Kész.... Azért ne essünk már túlzásba... Jó h nem öltözik mindenki slamposam mert a menyasszony nem túl szép, vagy megy mindenki laposba mert a vőlegény alacsony... És itt ráadásul csak a tanurol van szó. Eldobom az agyam... A saját párom kedvéért megtenném, hogy lapos cipőt húzok, de egy vadidegen miatt? Pofám n lenne ilyet kérni.....😀
2018. júl. 10. 19:51
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha a menyasszony magasabb a tanunal, akkor a haver megkeri a volegenyt, hogy cserelje le egy alacsonyabbra az asszonyt? Egyebkent a ceremonia alatt nem mindenki ul? Csak az alairashoz kell felallni,akkor is csak egymas utan (bar a fene se tudja az uj modit) Fotozaskor a menyasszony tanuja alljon a menyasszony mellett,a volegeny tanuja a volegeny mellett (Jaj jaj,arra gondolni sem merek, hogy a volegeny is magasabb?)

A polgari szertartason kivul a ket tanunak az egvilagon semmi kotelezettsege nincs egymas fele.Nem kell tobbe egyutt mutatkozniuk sem magas sem lapossarkuban.Bar mint irtam, a fene sem tudja, hogy mi a legujabb divat.

2018. júl. 10. 20:01
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Szolidan megkérheted te is hogy válasszon magának magasabb tanút, vagy kérje meg hogy magassarkúban legyen :)

Téged a barátnőd választott és kért erre a megtisztelő feladatra, a vőlegény is így tett az ő oldaláról, de a két tanúnak nem értem mi köze egymáshoz.

Az feleségem tanúja is magasabb volt az barátomnál aki mellettem tanúskodott-ennek ellenére sikerült összeházasodnunk.

2018. júl. 10. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!