Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy nézne ki az álomesküvőd?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nézne ki az álomesküvőd?

Figyelt kérdés

Ruha? Csokor milyen virágból? Színek? Helyszín? Zene? Dekoráció? Valami különlegesség? Vendégek? tanúk? Koszorúslányok? stb.

minden érdekelne, ami eszetekbe jut :)

2018. júl. 10. 11:57
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2018. júl. 10. 13:15
 12/17 anonim ***** válasza:
30%
Na, olyan nem létezik, pedig volt már egy 😀, de így utólag azt is inkább kihagyhattam volna.
2018. júl. 10. 14:02
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ruha: empire stílusú, törtfehér, és lapos talpú szandi

Helyszín: hegyek között elterülő legelő (itt Svájban tudnánk miből választani ;)), vagy tengerpart

Dekorszínek: világoskék, vagy pasztelles sötétebb rózsaszín

Zene: bevonulóra Pachebell kánon, vagy Chibiusa no omoi, utána meg metál :D

virágok: alpesi virágok és fehér liliom vagy csillagvirág

Vendég: csak akiket kedvelek, koszorúslány az unokahúgaim, tanú a barátnőm

2018. júl. 10. 14:57
 14/17 anonim ***** válasza:

Ruha: valami hosszú, de egyszerű, esetleg egy kalappal.

Csokor: mindegy

Színek: ???

Helyszín: valamelyik kápolna vagy itt a városban vagy a Börzsönyben, vagy a nagytemplomunk régitemplomi része.

Zene: kórus, orgona, esetleg vonósnégyes az ismerőseimből.

Dekoráció: adott

Különlegesség: nem kell. A párom önmagában különleges.

Vendégek: szülők, párom tesói és családjaik és a baráti körünk, max. 30 fő.

Tanúk: gyerekkori barátnőm, akit már akkor felkértem erre. :)) Páromnak akit ő választ.

Koszorúslányok: nem kell.

Nászmisés esketés lenne, utána vacsora és tánc valahol, ahol a zenekarom zenélne, de lennének hagyományos lagzis "elemek" is (pl. menyasszonytánc).

2018. júl. 10. 15:50
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Ruha - egyszerű, térdig érő krémszínű egyberuha (szóval valami sima koktélruha-szerűség)

Csokor - napraforgó, margaréta vagy kála

Színek - bármi ami vidám, élénk, tavaszi (zöld, sárga pl)

Helyszín - valahol kint, egy minél szebb erdős részen, pl egy tisztáson, vagy egy arborétumban

Zene - max egy szál gitáros egy akusztikus gitárral valamit játszana a háttérben

Dekoráció - ott lenne az erdő dekornak :D

Különlegesség - a saját esküvőmről beszélek, akkor is különleges lenne, ha melegítőben két tanúval futnánk be az okmányirodába elintézni :D

Vendégek - csak a legközelebbi családtagok és barátok, akikkel tényleg aktívan ápoljuk a viszonyt, max 20-30 fő (de az tényleg a legteteje)

Tanúk - nekem a legjobb barátnőm lenne, a párom meg választ magának valakit

Koszorúslányok - Isten ments :)

+ "lakodalom": egy kinti bográcsozós-grillezős-szalonnasütős kertiparti lenne az etalon, süti meg nem cukrász-, hanem házisüti, nagymamám almás lepénye például kihagyhatatlan lenne.

2018. júl. 11. 12:00
 16/17 anonim ***** válasza:

Igazából két verzió él a fejemben és még ábrándozok, álmodozok. Jó eséllyel az anyagiak fognak dönteni...

Az első nekem is a csendesen hullámzó tenger, naplemente, tengerpart, lágy szellő, kellemes muzsika, lenge ruha, könyékig felhajtott ing, összeborzolt frizurák, a legfontosabbak szeretteink, két gyűrű és mi.

A második pedig itthon. Napfény, kellemes idő, lemenő nap, vízpart (legyen az tó vagy folyó), szertartás a családdal, a barátainkkal, utána pedig kellemes nyári meleg éjszakában egy fedett, de oldalról nyitott helyen elmúlatni az utolsó hajadon napom éjszakáját. Semmi kötelező program, semmi feszültség, stressz és merevség. Minden csak ahogy jön és jól esik.

Lényegében számomra a természet egy nagyon fontos elem. Katasztrófának élném meg, ha a kültéri esküvőmet elmosná egy eső... azt hiszem. Számomra fontos, hogy ne egy ember által alkotott épületben keljünk egybe. Ha a szabadban vagyunk, az olyan mintha kicsit az is ránk mondaná az áment. Node ez biztos csak az én hülyeségem... :)

2018. júl. 11. 19:28
 17/17 anonim ***** válasza:
80%

Ruha: még egyszer nem cseszném el, vagy saját ruha, vagy kosztüm, vagy farmer-kosztümkabát kombó, mert először 150ezerért béreltem, és a lagzi felén tiszta stressz voltam hogy leeszem/elszakítom.

Cipő: egy szép, öt centis sarkú cipőm volt, de az anyakönyv-vezető előtt már mezítláb álltam. Inkább a kedvenc sarumat hordanám.

Virág: nem liliom, mert folytogató az illata.

Színek: az intenzív, mély színeket szeretem. Vérpiros, ibolyakék...

Helyszín: Vadása-tó, a fák alatt

2018. júl. 12. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!