Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Farmert és tornacipőt akar zakóval, de rajta hagyományos dolgokat akar látni, hogy nézne az ki?
Furcsán az biztos. De ez a ti napotok.
Nálunk teljes egyértés volt, hogy hagyományos ruhánk lesz azaz magyaros menyasszonyi attilával.
Ötletelés résznél tartunk amúgy, tehát képeket is szívesen fogadok. Erre nem készültem ötletekkel.
Fekete, csipkés szemüvegem van, ez pedig romantikus-vadóc stílusú.
Ée
Első vagyok.
Polgárira mindenki úgy megy el ahogy akar, de templomban így akar megjelenni? WTF? Azt remélem tudod, hogy pl. a menyasszonynak tilos fedetlen vállal megjelenni a templomban? És van még egy két korlátozás.
Igen, tisztában vagyok vele, épp ezért kezdtem el gondolkodni hogy hogyan lehetne ezt megoldani.
A templomihoz rá kell vennem hogy "normálisan" jelenjen meg. De pl nyakkendőt tuti nem fog felvenni, gyűlöli annak ellenére hogy meg tudja kötni :D
ma 22:29
Perszemár tilos, biztos nem engedik be a templomba fedetlen vállal.. Én speciel a nagy kapkodásban m,eg izgulásban otthonfelejtettem a bolerómat, úgyhogy tök fedetlen vállal mentem ráadásul 2 templomba is. Nem szóltak semmit.
Ez tényleg a Ti napotok, legyen így. 100-ból 90 férfi utálja a nyakkendőt, de az az egy nap különleges, megadják a tiszteletet, felöltöznek alkalomhoz illően. Nem is értem hogy-hogy nincs rá igényetek.
Szerintem nagyon fiatalok vagytok, tök cikiiii a nyakkendő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!