Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Farmert és tornacipőt akar zakóval, de rajta hagyományos dolgokat akar látni, hogy nézne az ki?
7-es, szerencséd volt a pappal. Én voltam olyan esküvőn, ahol a pap kivágta a miniruhás, fedetlen vállú vendéghölgyeket a templomból.
Kérdező, őszintén becsüllek, hogy ezt tiszteletben tudod tartani, én biztosan kiborultam volna... Az, hogy nem akar nyakkendőt kötni, az oké, tudom, hogy a férfiak utálják, meg kényelmetlen, de a farmer+tornacipő...
Szerintem mondjuk egy elől rövid, hátul hosszú, nem túl csicsás, esetleg színes szalagos menyasszonyi ruha lapos talpú cipővel tud laza és elegáns is lenni egyszerre.
Szerintem belefér. Menyasszonyként akkor én is tornacipőben lennék, valami lazább, bő szoknyával.
Nem tartozik a kérdéshez szorosan, de én járok templomba és oda is belefér a farmer + tornacsuka. Mifelénk sokan járnak így, sima utcai ruhában. Oké, valóban nem esküvőre, hanem sima, átlagos vasárnap, de nincs ebben semmi rossz. A mellkidobós, feneket alig takaró szoknya azért más kategória, azzal az a probléma, hogy túl sokat mutat és nem való temploma, de egy farmerral ilyen probléma nincs.
A mellékelt képhez hasonló lesz, a nadrágban meg tudtunk egyezni hogy az öltönyös lesz. Csak a cipő lesz a tornacipő.
Nem ciki, de nem áll jól neki egyszerűen. Nem akarom rákényszeríteni, ez az ő napja is. :)
De a templomira rendesen felöltözik, szóval arra van cipő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!