Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy nézne ki az álomesküvőd?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nézne ki az álomesküvőd?

Figyelt kérdés

Ruha? Csokor milyen virágból? Színek? Helyszín? Zene? Dekoráció? Valami különlegesség? Vendégek? tanúk? Koszorúslányok? stb.

minden érdekelne, ami eszetekbe jut :)

2018. júl. 10. 11:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
40%
Mint egy rémálom.
2018. júl. 10. 12:00
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Tengerpart, egyszerű, pánt nélküli hófehér ruha, lila csokor, tűzijáték, lampion, szűk család és nagyon közeli barátok, max. 2 koszorúslány
2018. júl. 10. 12:02
 3/17 anonim ***** válasza:
36%
álomesküvőm az lenne hogy a világból kitörlődne az a fogalom hogy eskövő :D
2018. júl. 10. 12:24
 4/17 anonim ***** válasza:
68%

5-5 legközelebbi ember mindkét félről de mondjuk a másik mondaná meg, hogy kik azok valójában..

vmi természeti csoda mellett/ölén, akár egy szigeten..

jól takaró, fehér, egyszerű ruha mezítlábasan..

nem lenne főtt étel csak egy nagy park gyümölcsfákkal és minden nyersen ehető növénnyel..

és aznap tilos lenne hangosan egymáshoz szólnunk :)

2018. júl. 10. 12:24
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem most az igazi álomesküvő olyan lenne, hogy vmi szép kastélykertben, erdő mellett, szép zöld környezetben és ízléses, patinás épület mellett esküvő, de csak mi ketten és 2 tanú, akiket nem ismerünk. A ruhám egyszerű lenne és légies, törtfehér/ekrü, nem hófehér. Instrumentális zene szólna a szertartás alatt. Csak polgári. A virágok bordó, világoskék, világosrózsaszín színben lennének és inkább bohémebb, vadvirágos csokor lenne, mint vmi nagyon beállított. Dekoráció minimális.

Utána elmennénk ketten étterembe. Lenne egy nagyon pici tortánk, amin lenne egy baglyos nászpárfigura.

2018. júl. 10. 12:30
 6/17 anonim ***** válasza:
2%
Ha a menyasszonyom a hasonlóan szexi húgával érkezne az oltárhoz és mindkettőt elvehetnem.
2018. júl. 10. 12:47
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Habár nem nő vagyok, kevésbé tudok érdekelt lenni a témában, viszont elgondolkodtam a kérdésen, magamba néztem, és arra jutottam, hogy:

Olyan emberek körében akikkel kölcsönösen szeretjük és tiszteljük egymást.

Ezt a gondolatot az elmúlt 5 évben megtapasztaltak szülték, amiket esküvőkön éltem át.Sajnos számtalan alkalommal szembesültem a külvilágnak való megfelelési kényszerrel, képmutatással, rokonok titkolt gyűlöletével egymás iránt, irigységgel, rosszindulattal..Rendszeressé vált kibeszélnie a vendégeknek azt, hogy az esküvőn mi mennyire volt elrontva, az egyiknek az a baja, hogy nem a számára megfelelő időpontban szolgálták fel a húslevest, a másiknak az, hogy később kapta meg a meghívót mint a szomszéd, és még sorolhatnám, de nem fogom.

Az én fejemben még él egy ideálkép arról, hogy az esküvő szól arról az örömben való osztozásról egy fiatal párral, amit az együtt elkezdett közös életük jelent.

Ha valaki eljön az esküvőmre, de a hátam mögött pálcát tördel, az nem szeret.

2018. júl. 10. 12:49
 8/17 anonim ***** válasza:
89%

Párom+én 2-2 legjobb barát, naplemente Maldív szigetek, könnyed hosszú fehér nyári ruha (nem kell annak esküvőinek lennie). Virág-- mivel nem szeretem a viràgokat így max 3 szál fehér kàla hogy ne üres kézzel menjek oda.. Zene- gitáron eljátszva a falling slowly "odamenetelkor" aztán ennyi. Utána csak mi hatan ennènk egy jót egy fehérrel feldìszìtett 'pavilonon'(nem tudok képet berakni hogy mire gondolok - ilyen vízen álló valami...). Ennyi. Ha jól tudom az ott kötött házasságokat nem fogadják el itthon, de nem is baj, nem azért csinálnánk.

Víííszont ez nagyon álom kategória, így ha lesz is esküvő az a "legmuszájabb"ban meghívottakkal (max 20 fő + a 2 gyerekünk) remélhetőleg egy vintage garden féle helyen egy gyors polgári szertartás+vacsora lesz. Ide nem álmodok semmi egyebet, úgyis úgy lesz sz.r az egész ahogy lesz...

2018. júl. 10. 12:59
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Vajdahunyad var kerengoje,szuk csalad,par barat,pap, egyszeru ruha, csokor: bazsarozsa es hortenzia. Utana egy jo hangulatu lakoma. Betanult tancra,vofelyre,penzsepresre nem vagyok.
2018. júl. 10. 13:02
 10/17 peca1000 ***** válasza:
4%

Amikor kimondanám az igent, felébredek, és elöntene a boldogság, hogy ez csak álom volt, és valójában elvált vagyok :)

41 ffi 2X-es házas

2018. júl. 10. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!