Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért viselkednek így velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkednek így velem egy ruhapróba miatt?

Figyelt kérdés

Jövő héten megyek először ruhát próbálni. Úgy terveztem, hogy édesanyámmal fogok menni, senki mással (mivel párom szeretné, hogy meglepetés legyen számára a ruhám, így ő nem fog jönni velem). Én ezt az egész ruhás mizériát egy nagyon intim és különleges dolognak érzem, amit édesanyámmal szeretnék megosztani és senki mással! Tudom, hogy csak ő tudna valóban hátsó szándék nélkül, elfogulatlanul tanácsot adni a ruhával kapcsolatban és csak benne bízhatok annyiban, hogy minden kritikát elfogadjak.

Az a gond, hogy a párom anyukája, a nővére és a sógornője mindenáron jönni akarnak a próbákra, oylannyira erőszakosan akarják, hogy a napokban össze is vesztünk ezen, amikor megmondtam nekik, hogy nem jöhetnek. Nem rossz emberek, csak vannak furcsa dolgaik, amik miatt nem tudom elfogadni a véleményüket (pl a jövendő anyósom rendszeresen vesz nekem 46-48-as méretű ruhákat, holott 36-38-as a méretem és sokszor hozott már kellemetlen szituációba, amikor 20-30 ezer forintos ruhákat vett így én meg visszautasítottam).

A veszekedést a párom zárta le azzal, hogy hagyjanak engem békén, hadd csináljam úgy a szervezést és mindent, ahogy szeretném, de azt találták ki, hogy majd kifaggatják őt meg az anyukámat, hogy hova és mikor megyek majd próbálni és eljönnek majd ők is, mert nem akarják, hogy "rossz döntést hozzak"!

A párom azt mondta, hogy ne foglalkozzak velük, de engem mégis zavar az egész! Most én vagyok az egész családja számára a szívtelen és kezelhetetlen menyasszörny, főleg, amiatt, hogy a párom sem volt hajlandó elmondani nekik, hogy hol és mikor leszek ruhát próbálni.

Adjatok tanácsot, most mit tegyek? Már az is megfordult a fejemben, hogy elmegyek egy kamupróbára, amire elhívom őket, de annyira nem visz rá a lélek erre! Nem tudom, hogy mi lenne jó megoldás :(

Köszönöm a válaszokat előre is!

24/N

2018. jún. 27. 20:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Megmondanám, hogy NEM jönnek és kész.

Anyukámat meg a tíz körméről lekapnám, ha elkotyogná, mikor megyünk, hovatovább közölném vele, hogy akkor ő sem jön, ha nem tartja a száját :)

Off: jó, hogy van anyukád, bár az enyém is élne. Én vszeg egyedül próbálok ruhát, nincs, ki eljöjjön velem.

2018. jún. 28. 15:59
 12/15 anonim ***** válasza:

Megmondanám, hogy nem és kész, de anyukámnak is mondanám, hogy eszébe se jusson elmondani nekik.

Viszont most állj a sarkadra velük szemben, mert ez még csak a kezdet. Ezután is beleszólnak majd mindenbe (akár gyereknevelésbe is). És a párod is lehetne erélyesebb velük szemben.

2018. jún. 29. 15:38
 13/15 anonim ***** válasza:

Most kell elkezdeni az önálló életet. Ha ebben engedsz... a végén még a bugyivásárlásba i beleszólnának.

Az a fontos, hog a párod melletted áll.

2018. jún. 30. 05:40
 14/15 anonim ***** válasza:

Én megmondanám nekik, hogy így döntöttünk, kész. Anyukám és vőlegényem is megért, ezért, ha erőszakoskodnak, sem fogják megmondani. És köszönöd szépen, vagy elég okos ahhoz nélkülük is, hogy jó döntést hozz. Ha tovább erőszakoskodnak, én, még ha meg is orrolnak rá, megmondanám, hogy ez az erőszakoskodás illetlen jellemre vall, és ilyen emberekkel kínos lenne megjelenni egy ilyen elegáns helyen, mert ott is neveletlenül viselkednének. És nem úk tojták a spanyol viaszt, hogy ők mindig jó döntést hoznak. Te meg nyilván a saját ízlésed szerint választasz, nem az övék szerint.

Én is konfliktuskerülő típus vagyok, de van, amikor igenis bele kell állni :(.

2018. júl. 2. 14:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Esetleg amikor beszélsz a ruhaszalonnal, megemlítheted nekik a helyzetet, és megkérheted őket, hogy egy esetleges konfliktusos szituációban segítsenek. Pl. Mondják ők is azt, hogy max 1 kísérő lehet.(és ez egyébként általában így is van)
2018. júl. 3. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!