Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért viselkednek így velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkednek így velem egy ruhapróba miatt?

Figyelt kérdés

Jövő héten megyek először ruhát próbálni. Úgy terveztem, hogy édesanyámmal fogok menni, senki mással (mivel párom szeretné, hogy meglepetés legyen számára a ruhám, így ő nem fog jönni velem). Én ezt az egész ruhás mizériát egy nagyon intim és különleges dolognak érzem, amit édesanyámmal szeretnék megosztani és senki mással! Tudom, hogy csak ő tudna valóban hátsó szándék nélkül, elfogulatlanul tanácsot adni a ruhával kapcsolatban és csak benne bízhatok annyiban, hogy minden kritikát elfogadjak.

Az a gond, hogy a párom anyukája, a nővére és a sógornője mindenáron jönni akarnak a próbákra, oylannyira erőszakosan akarják, hogy a napokban össze is vesztünk ezen, amikor megmondtam nekik, hogy nem jöhetnek. Nem rossz emberek, csak vannak furcsa dolgaik, amik miatt nem tudom elfogadni a véleményüket (pl a jövendő anyósom rendszeresen vesz nekem 46-48-as méretű ruhákat, holott 36-38-as a méretem és sokszor hozott már kellemetlen szituációba, amikor 20-30 ezer forintos ruhákat vett így én meg visszautasítottam).

A veszekedést a párom zárta le azzal, hogy hagyjanak engem békén, hadd csináljam úgy a szervezést és mindent, ahogy szeretném, de azt találták ki, hogy majd kifaggatják őt meg az anyukámat, hogy hova és mikor megyek majd próbálni és eljönnek majd ők is, mert nem akarják, hogy "rossz döntést hozzak"!

A párom azt mondta, hogy ne foglalkozzak velük, de engem mégis zavar az egész! Most én vagyok az egész családja számára a szívtelen és kezelhetetlen menyasszörny, főleg, amiatt, hogy a párom sem volt hajlandó elmondani nekik, hogy hol és mikor leszek ruhát próbálni.

Adjatok tanácsot, most mit tegyek? Már az is megfordult a fejemben, hogy elmegyek egy kamupróbára, amire elhívom őket, de annyira nem visz rá a lélek erre! Nem tudom, hogy mi lenne jó megoldás :(

Köszönöm a válaszokat előre is!

24/N

2018. jún. 27. 20:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%

Megmondanám nekik, h sajnálom, de ezt te ezt mindig is így tervezted és nem gondoltad meg magad. Nekik is meglepetést szeretnél, csakúgy mint a vőlegényednek, és ha ezt nem tudják elfogadni, akkor tényleg nem kérdés, h ott legyenek-e a ruhapróbán vagy se.

Ne fektess bele külön energiát egy ruhapróbára és el ne áruld nekik, h hol fogod a ruhákat próbálni. Szerintem nem véletlenül ennyire erőszakosak. Valami kis lehúzást forralnak magukban, ezért nem képesek elfogadni a nemleges választ. A vőlegényed is ígérje meg, h nem mondja el nekik. Az ilyen anyós az elején rögtön le kell állítani, mert majd aztán azon kapod magad, h ő neveltetési módja szerint lesz a gyerek nevelve...

2018. jún. 27. 20:47
 2/15 anonim ***** válasza:
91%
Ne fektess bele energiát egy kamu ruhapróbára *
2018. jún. 27. 20:48
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Magasról tegyél rá, hogy mit mondanak Ők. Szerencse,hogy a párod is melletted áll. Hazugsággal nem tetézném a konfliktust!
2018. jún. 27. 20:59
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz azzal, amit mondanak, engedd el a fuled mellett. Ha valahogy megis megtalalnak teged anyukaddal egy ruhaproba soran, hagyd figyelmen kivul oket. Nagyon szanalmas, ahogy rad akarjak eroszakolni magukat, ne hagyd magad! Ha most nem allsz ki magdert, mi lesz a hzassagod alatt?
2018. jún. 27. 21:41
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Remélem anyukád sem fogja elmondani nekik. Aztán ha össze házasodtok minél messzebb menjetek tőlük. Durva amit csinálnak.
2018. jún. 27. 22:02
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom, miért töröltetted...

csak annyit írtam, hogy szedd össze magad, mert ha a két szipirtyó már ruhádba is beledumál, mi lesz a gyerekneveléssel később.

amúgy a megoldás valóban a papucstávnál (jóval) nagyobb távolság.

2018. jún. 28. 08:16
 7/15 anonim ***** válasza:
12%
Megmondanám, hogy kicsi a szalon, nem engednek be csak egy kísérőt. Ha engednek fotózni, akkor megmutatnék pár ruhát, nekik utólag, de amúgy letojnám, hogy mit mondanak rá.
2018. jún. 28. 08:50
 8/15 anonim ***** válasza:
88%

Általában eleve két kísérő mehet a próbára (legtöbb helyen).

Ne kamuzzál, csak magadnak csinálsz felesleges köröket vele.

Se a helyet, se az időpontot ne mondd el nekik, erre hívd fel Anyud figyelmét is. Párod pedig ha melletted áll, ahogy írod, akkor úgysem fogja kikotyogni.

2018. jún. 28. 10:15
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Semmi szükség kamuzásra. Azzal nem érsz el semmit. Legyél udvarias, de határozott!! N kell túlragozni. Mondd el nekik érthetően és határozottan, hogy anyukád áll a legközelebb hozzád (nyilván a párodon kívül) ezért ő fog elkísérni. A többieknek pedig meglepetés lesz. Ne hagyd magad! Most kell a sarkára állnod, v rosszabb lesz. A ruha neked kell, hogy tetszen és jól érezd magad benne, nem az anyóséknak. Azt se hagyd, hogy elrontsák a kedved, nem ér annyit az egész.
2018. jún. 28. 14:26
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szegény sógornőmmel meg senki nem akart/tudott elmenni (bátyám - akkor még - menyasszonya). Még szerencse, hogy megmentettem. :)

Az erőszakos embereknek egyetlen nemet kell mondani, majd nem foglalkozni velük tovább. Tégy úgy, ahogy neked jól esik. Nehogy már még ők mondják meg...:D

2018. jún. 28. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!