Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőn lehetséges ilyet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőn lehetséges ilyet kérni? Egy szép zenét, az alábbi módon?

Figyelt kérdés

Én a fiús anyuka vagyok a történetben. A lány anyukájának van egy ötlete. Ugyanis a fiatalok (amikor beszélgettünk az esküvőről), mondták, hogy nem kértek "művészeti részt" (amit az esküvő elején szoktak), tehát egy dal, vagy vers, hangszeren játszás, ilyesmi. Egyszerűen csak mert nem, nem volt ötletük.

Állítólag anyakönyvvezetők szerint pedig ez a rész azért előnyös, mert azért stresszben van a párocska, és így az elején a bevonulás után van egy kis "lenyugvás".

Szóval leendő menyem anyukája azon ötletel, hogy egy igazán szép dalt lehetne-e kérni így "művészeti rész" gyanánt. 2,7 perces lenne, egy nagyon szép kis dal egy nagyon szép feldolgozásban. Egyszerű, letisztult.

Ilyenbe egyáltalán belemegy az anyakönyvvezető? Tehát az elején úgy lenne felvezetve bevonulás után, hogy ezt a dalt hallgassuk meg, az ifjú pár szülei "küldik" a párnak.

Vagy ilyet nem lehet?

(Mert gondolom, annál jobb, mint valami harmadrangú színész előad egy verset muszájból.)

Véleményeket írjatok légyszi (amúgy nem vagyunk matuzsálemek, nagyon fiatalon házasodnak a gyerekeink:))

2018. jún. 5. 09:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/86 anonim ***** válasza:
82%
Affene, a feleségem is nagyon sajnálja. :(
2018. jún. 5. 17:36
 72/86 anonim ***** válasza:
83%
#72: Nem egy egyszerű kérdést tettél fel. Írtál hozzá egy kisregényt és aztán a válaszok között bizonyítottad, hogy, nem a szeretet és a jóakarat vezérel. Ők eldöntöttek valamit, Te pedig szembe akarsz menni ezzel. Senki sem fröcsögött, Te értékeltél fröcsögésnek és álltál bele minden válaszba ami nem értett egyet Veled. EZ mutatja az értékrended, illetve az, hogy ha megnézed a Veled egyet nem értő válaszok százalékait, láthatod, hogy fordítva ülsz a lovon. Mivel a többség nem írta le, hogy milyen nemű illetve korú, én pedig leírtam feljebb, hogy férfi vagyok, szóval bármennyire is frusztrálnak a fiatal nők, lassan leszállhatnál róluk. :)
2018. jún. 5. 18:59
 73/86 veterán vas ***** válasza:
86%
....és ezek után, még csodálkozunk, hogy miért születnek az anyós-viccek? :D
2018. jún. 5. 19:04
 74/86 anonim ***** válasza:
83%

Én totál nem figyeltem, ki kinek a rokona, csak azt, hogy az öregasszony beleszól a fiatalok dolgába, szervezkedik, meg megy a tipikus "csak jót akar". Nem, csak beleszólni akar. Már rég volt rajta a reflektor, hát ezzel a szervezkedéssel mutatja meg, hogy még él, ne felejtsék el.

Valakinek a döntését semmibe venni eszméletlen tiszteletlen dolog.

2018. jún. 5. 19:16
 75/86 anonim ***** válasza:
80%
Egy lány írta le konkrétan a "beleugat" szót, mások mind leírták normálisan a véleményüket, hogy nem kéne. Te ugrottál rá erre a kommentre, kezdtél el fennhéjázva "visszaugatni" mindenkinek és általánosítottál az összes válaszolóra. És te kezdted el védeni magad, a külsőd és a korod, pedig senki se támadta. Valamiért nagyon ki vagy bukva a fiatal nőkre. Miért? Itt van a kutya elásva? :D
2018. jún. 5. 19:45
 76/86 anonim ***** válasza:
66%

31. hozzászóló vagyok, és csak annyit írtam, hogy nem itt kellene megkérdezned ezt.

De ahogy sorra látom a kommentjeidet, kezdem sajnálni a jövendőbeli házasokat.

Mert ha a fiadat is úgy nevelted, ahogy itt elhordasz mindenkit mindennek, van egy olyan érzésem, hogy népdallal vagy anélkül, ez a házasság nem lesz hosszú életű.

2018. jún. 5. 20:06
 77/86 anonim ***** válasza:
76%
A kérdező igen erősen féltékeny a fiatal nőkre :D rég volt már az esküvője, így a gyerekek esküvőjén is ő tervez a középpontban lenni
2018. jún. 5. 20:08
 78/86 anonim ***** válasza:
92%

Tavaly volt az esküvőnk, úgyhogy még friss emlékeim vannak. Mi nagyon nem örültünk volna, ha a szüleink a hátunk mögött beleszerveznek a ceremóniába. Persze izgultunk, de ez kellemes izgatottság volt. Talán inkább nem is ez a jó szó rá, hanem elérzékenyültünk. Egy ilyen meglepetés viszont jól kizökkentett volna a meghatottságból!

Ha mindenképp meg akarjátok lepni őket, akkor vacsora előtt mondjatok egy kedves beszédet vagy játszátok le a számot! Egyébként meg nem is hiszem, hogy az anyakönyvvezető az ifjú pár tudta nélkül jogilag bele mehetne-e a az ötletetekbe!

2018. jún. 5. 21:31
 79/86 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, senki nem kell sajnálni, a leendő házasokat főleg nem.

Inkább magatokat.

2018. jún. 6. 10:32
 80/86 anonim ***** válasza:
80%
Minket nem kell, a mi szüleinknek volt annyi esze, hogy nem mentek szembe azzal amit mi szerettünk volna. Az esküvő azt feltételezi, hogy a házasulandók felnőtt emberek és el tudják dönteni mit szeretnének. Feltételezd Te is ezt és fejezd be a hisztit! :)
2018. jún. 6. 10:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!