Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőn lehetséges ilyet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőn lehetséges ilyet kérni? Egy szép zenét, az alábbi módon?

Figyelt kérdés

Én a fiús anyuka vagyok a történetben. A lány anyukájának van egy ötlete. Ugyanis a fiatalok (amikor beszélgettünk az esküvőről), mondták, hogy nem kértek "művészeti részt" (amit az esküvő elején szoktak), tehát egy dal, vagy vers, hangszeren játszás, ilyesmi. Egyszerűen csak mert nem, nem volt ötletük.

Állítólag anyakönyvvezetők szerint pedig ez a rész azért előnyös, mert azért stresszben van a párocska, és így az elején a bevonulás után van egy kis "lenyugvás".

Szóval leendő menyem anyukája azon ötletel, hogy egy igazán szép dalt lehetne-e kérni így "művészeti rész" gyanánt. 2,7 perces lenne, egy nagyon szép kis dal egy nagyon szép feldolgozásban. Egyszerű, letisztult.

Ilyenbe egyáltalán belemegy az anyakönyvvezető? Tehát az elején úgy lenne felvezetve bevonulás után, hogy ezt a dalt hallgassuk meg, az ifjú pár szülei "küldik" a párnak.

Vagy ilyet nem lehet?

(Mert gondolom, annál jobb, mint valami harmadrangú színész előad egy verset muszájból.)

Véleményeket írjatok légyszi (amúgy nem vagyunk matuzsálemek, nagyon fiatalon házasodnak a gyerekeink:))

2018. jún. 5. 09:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 anonim ***** válasza:
92%
#45: száznál is több esküvőt fotóztam már, úgy momdom, hogy butaságra készültök. Értelmetlen időhúzás, aki izgul az csak jobban fog ha még pluszban váratják teljes díszben a komplett násznép előtt, pláne ha napon, ezért nem akarta a pár sem. Ne szervezkedjetek a hátuk mögött, ne szóljatok bele. Ez róluk szól, nem rólatok.
2018. jún. 5. 14:02
 52/86 anonim ***** válasza:
9%

Mondjuk az marha romantikus, amikor 10 perc alatt ledarálják, kb. elmondja, hogy ellenőrizte az iratokat, nincs jogi akadálya, igen-igen, csókolják meg egymást, menjenek a búsba.

Ha egy két perces dal nem fér bele (és hát Kérdező, nyilván ismeri a lányka anyukája a saját lányát, már csak azért írom, mert ugye mint itt is LÁTJUK, hepciáskodni és kikérni maguknak a menyasszony jelöltek/magukat jelöltnek gondolók szokták), szóval ha ismeri a leendő nászasszonyod annyira a kislányát, akkor én nem látnám akadályát.

2018. jún. 5. 14:20
 53/86 anonim ***** válasza:
14%

51-es, akkor az anyakönyvvezető hülyeséget mondott ezzel? Nem látott még elég esküvőt?

Már hogy oldani szokta a feszkót, és direkt szokta kérni a párocskát, hogy ha mást nem, akkor bevonulás utáni 2 percre a város huszadrangú színészét kérjék fel egy versre legalább?

2018. jún. 5. 14:21
 54/86 anonim ***** válasza:
35%

Amúgy megérne egy misét, hogy itt mindenki a belebeszélés oldalát fogja meg a dolognak.

Bár pl. én főztem egy finom (mielőtt valaki kötekedne, diétás, könnyű, blablabla) ebédet a SAJÁT konyhámban a férjem császáros ikerszülés után félholtan hazamenő lányának és átküldtem, de még abba is a belebeszélést látta bele, szóval ezek után mit vár az ember.

Remélem, a kölykeitekre sem vigyáznak majd az anyukák/anyósok egy percig sem:) Csak úgy az igazságosság kedvéért:)

2018. jún. 5. 14:26
 55/86 anonim ***** válasza:
90%

Lehet, hogy az anyakönyvvezetőnek az a tapasztalata, hogy a TÖBBSÉGET lenyugtatja azok közül, akik ott voltak. De van, akit direkt idegesebbé tehet, felhúz. Én magamról tudom, hogy engem egy nem kért zene, főleg egy ilyen "anyucikák küldik", még inkább felhúzna.

Mindegy, a lényeg az, hogyha már vmire azt mondták, nem kérik, és ti hátulról szervezkedtek, az illetlen és minden lében 2 kanál dolog.

2018. jún. 5. 14:29
 56/86 anonim ***** válasza:
89%

Ha a pár megegyezett valahogy az anyakönyvvezetővel, megvan a menetrend, és elégedetten távoztak, akkor valószínűleg megfelel nekik úgy, ahogy lepapírozták. Ebbe szerintem nem szabad belenyúlni, nem olyan mint egy meglepetés szülinapi buli.

Én a saját esküvőmön megütköztem volna, ha hirtelen megszólal egy dal, amire nem számítottam és keresni kezdtem volna a felelőst, aki vissza tudná csinálni olyanra, ahogy én azt hónapokkal előtte kértem. Nekünk sem volt semmi extra és lehet ridegnek nevezni, nem csöpögött a romantikától, de nem is voltam ideges. Ha a pár egyszerű szertartást kér, az azért van, mert ők úgy akarják megélni, és itt nincs helye a beleszervezésnek, még jóindulattal sem. Ha nekik nem jutott eszébe semmi aranyos dalocska, akkor nyilván nem akarták egy "na jó, ez is elmegy" megoldással kitölteni az időt.

Egyedül úgy tenném be az általatok kiszemelt zenét, hogy megmutatjátok, mint ötlet, és ha kérik, beteszik ők maguk a szertartásba. Akkor ti js örültök és béke van.

2018. jún. 5. 14:45
 57/86 anonim ***** válasza:
58%
De akkor áruld el nekem, miért ide írogatsz? :D Tökéletes, erős, önálló, független, 18 éveseket meghazudtolóan feszes és ruganyos nő vagy, tele önbizalommal, akkor miért a gyakorikérdéseken éled ki magad és szidsz totál ismeretlen embereket? :D Legyen már eszed, ez nem vall valami magas intelligenciára. Inkább beszéljétek meg a gyerekeitekkel, elvégre az ő esküvőjük.
2018. jún. 5. 14:49
 58/86 anonim ***** válasza:
19%

Nekem lányom van, és pl. kérte, hogy döntsek a szülőköszöntő zenéről, és hogy milyen virágot szeretnénk (mármint az anyósával, de nekem lett felajánlva a döntés).

Most akkor akasszam fel magam?:)

Az már le sem merem írni, hogy megkérdezte, szerintem hányféle húsétel legyen a bőségtálon.

Biztos rosszul neveltem, ha nem p!csáskodik, és nem minden 2. mondata az, hogy "az ÉN esküvőm".

Itt kezdődik a felnőtt élet valahol.

2018. jún. 5. 15:12
 59/86 anonim ***** válasza:
90%
Azzal az égvilágon semmi baj nincs, hiszen a lányod kérte a segítséged, kikérte a véleményed. A gond akkor van, amikor nem kérik ki, mégis bele akarja tenni a szülő a saját elképzeléseit. Az én édesanyámtól is kértem tanácsot, elmondta, ő hogy gondolja, megfogadtam, de ezen felül esze ágában sem volt bármibe beleszólni. :)
2018. jún. 5. 15:17
 60/86 anonim ***** válasza:
78%

#52: A legtöbb anyakönyvvezető, tisztelet a kivételnek, ugyanazt a szöveget mondja el minden szertartáson, ugyanazzal az unott, monoton hangsúllyal, vagy épp ugyanúgy majd bepisilve a kamuizgatottságtól. Nem egy két perces számtól lesz ez romantikusabb, hanem attól, hogy hívsz egy szertartásvezetőt, aki felkészül a párból és valóban róluk/nekik szóló, személyes szertartást tart, csak hát ez pénzbe kerül/nem is igényli mindenki. Aki meg itt hepciáskodik, meg arcoskodik az a kérdező. Szánalmas.

#53: Igen, butaságot mondott. Nem csodálkozom rajta, a többségüknek fogalma nincs az esküvők menetéről, meg úgy egyáltalán elég sok mindenről (lásd feljebb), de ezt nem is lehet felróni nekik, kb. fél órát töltenek a párral az esküvőn, aztán rohannak tovább. Mi amikor fotózunk, 10-16 órát vagyunk ott velük, az elejétől a végéig, jegyes/kreatív fotózunk egy-egy külön napon, sokszor órákat együtt utazva a helyszínre, hidd el, hogy többet tudunk a párról és az elképzeléseikről mint az anyakönyvvezető.

#54: Te meg még mindig felemlegeted, sőt gyakorlatilag bosszúról beszélsz. Csodálkozom, hogy rossz a viszony közted és a menyed közt...ja várj, nem.

#56: Igen, totál életképtelenek vagyunk. Azért tartunk fent egy sikeres, nemzetközileg is elismert fotós vállalkozást, amely, hogy-hogy nem pont azon a területen tevékenykedik amely a kérdésedhez kapcsolódik és azért sikerült még a mostani politikai rendszer nyomása alatt is közelebb vinnünk Európához ezt az országot. Érdekes ehhez a Ti generációtoknak kellett fél évszázad. Én nem lennék büszke az "életképességemre" ennek fényében. Az meg, hogy vannak-e ráncaid, nem érdekel senkit.

Egyébként senki sem volt ellenséges Veled, Te játszod itt az értelmiségi kisnyugdíjast aki mindenkinél mindent jobban tud. Csak hát sajnos nem.

2018. jún. 5. 15:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!