Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy azért ábrándult ki belőlem mert nem volt olyan szép a lakásom? 21/L
Megismerkedtem valakivel egy társkeresőn, akivel végre (sok szenvedés és csalódás után) jól kijöttem, jól elvoltunk. olyan idős, mint én, a szüleivel lakik és eléggé tehetős a család, amiről nem tudtam amíg el nem hívott magához. Gyönyörű, hatalmas házban élnek. Nagyon jól ment minden mindaddíg míg eljött hozzám.. Én egyedül lakom, szüleimmel nem tartom a kapcsolatot, dolgozom és olyan lakást bérelek, amit megengedhetek magamnak. Nem csúnya, és nem rendetlen, viszont messze nem olyan, mint amiben ő lakik.
Nem sejtettem, hogy emiatt lenézne bár amint eljött kissé furcsán kezdett viselkedni, majd utána alig írt és pár nap múlva felbukkant egy olyan üzenettel, hogy gondolkodott és nincs felkészülve egy párkapcsolatra és inkább legyünk barátok. Borzasztóan felháborodtam ezen a megjegyzésen és sértettnek éreztem magam. Nem akartam faggatni, hogy mi volt a valódi ok, csak hagytam, de még mindig gondolkodom rajta..
Mennyire gyakori az ilyen fajta felszínesség ?
Ha tényleg a lakáskörülményed volt az oka, ne sajnáld.
Ő a szüleivel lakik, Te már külön otthonban, érthető,hogy nem tudsz hatalmas villát vásárolni, fenntartani.
Viszont...írod,hogy nem tartod a szüleiddel a kapcsolatot, Ő vélhetőleg -mivel otthon lakik- jó viszonyban van Velük.
Az is lehet,hogy teljesen más az oka annak,hogy nem szeretne Veled tovább ismerkedni, csak Te gondolod ezt.
Esetleg nem tettél utalást arra,hogy Te szeretnél már összeköltözős kapcsolatot? Csak amiatt gondolok erre,hogy "nincs felkészülve..." indokkal reagált.
Lehet,hogy Te gyorsan beleélted magad a továbbiakba, Ő pedig még csak ismerkedni akart.
Nem említettem semmi ilyesmit, mert arra meg én nem vagyok felkészülve.
Köszönöm a válaszokat
Nem hiszem, hogy a lakás volt a problémája.
Hisz így bármikor tudtatok volna kötetlenül együtt lenni anélkül hogy a szülők a másik szobában vagy az alsó szinten néznék a tévét.
Inkább valami másra parázott rá az emberünk, de hidd el ha nem képes megmondani az igazságot, akkor nem is kár érte.
Mivel társkeresőről van én arra tudok gondolni, hogy többekkel találkozgatott és valamelyik másik randi ígéretesebb volt.
Vagy hamarabb beérett.
Nem tudom ti meddig jutottatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!