Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges, hogy azért ábrándu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy azért ábrándult ki belőlem mert nem volt olyan szép a lakásom? 21/L

Figyelt kérdés

Megismerkedtem valakivel egy társkeresőn, akivel végre (sok szenvedés és csalódás után) jól kijöttem, jól elvoltunk. olyan idős, mint én, a szüleivel lakik és eléggé tehetős a család, amiről nem tudtam amíg el nem hívott magához. Gyönyörű, hatalmas házban élnek. Nagyon jól ment minden mindaddíg míg eljött hozzám.. Én egyedül lakom, szüleimmel nem tartom a kapcsolatot, dolgozom és olyan lakást bérelek, amit megengedhetek magamnak. Nem csúnya, és nem rendetlen, viszont messze nem olyan, mint amiben ő lakik.

Nem sejtettem, hogy emiatt lenézne bár amint eljött kissé furcsán kezdett viselkedni, majd utána alig írt és pár nap múlva felbukkant egy olyan üzenettel, hogy gondolkodott és nincs felkészülve egy párkapcsolatra és inkább legyünk barátok. Borzasztóan felháborodtam ezen a megjegyzésen és sértettnek éreztem magam. Nem akartam faggatni, hogy mi volt a valódi ok, csak hagytam, de még mindig gondolkodom rajta..

Mennyire gyakori az ilyen fajta felszínesség ?

2018. márc. 3. 12:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#9 ++

Mindenki vágyik a jobbra, csak ha 2-3 szinttel feljebb keresel párt p,h könnyen lehet arcra esel.

2018. márc. 3. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!