Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő titokban?
Párommal 8 éve vagyunk együtt ki-ki a maga háza táján lakik mert sajnos az előző melóhelye egy kalap kaki volt és mivel OKJ-s képzésre küldték hogy elő tudják léptetni nem tudott hamarabb felmondani most váltott végre munkahelyet sokkal jobban keres.
Hozzáteszem volt pár hónapos szünet köztünk bizonyos okokból de egyikünk se kezdett mással.
Újra összejöttünk és a szülei áldásukat adták ránk de az enyémek megölnének engem is meg őt is ha kiderülne hogy újra együtt vagyunk.
(nem akarok belefolyni hogy mért a lényeg hogy a szüleim senkit nem tűrnek meg mellettem aki nem olyan mint amit őt akarnak)
Sajnos apukám már elég koros és nagyon beteg is így úgy döntöttem nem keserítem meg neki jobban a dolgot és nem szólok a fiúmról aki hálistennek maximálisan egyetért velem ahogy a szülei is.
A lényeg hogy szeretnénk összeházasodni végre és azt szeretném tudni lehetne e úgy hogy a szüleim ne tudják meg?
Tudom nem szép dolog de nagyon szeretem ezt a fiút és apukámat is és 8 évig nem tudtam meggyőzni hogy csak azért mert nem gazdag és orvos vagy jogász még jó ember így nem akarok vele veszekedni már így a "vége felé" :(
Csak két tanúval beülnénk aláírnánk és ennyi. Igazából ha lehetne se akarnánk többet (fehér ruhás templom meg vacsi meg ilyenek nekünk nem kellenek)
Lehetséges lenne?
Tehát:
- együtt sem éltetek még
- egy szakítás-kibékülésen túl vagytok
De azért esküdnétek. Egészségetekre, nekem alap, hgoy 2-2,5 év együttélés előtt NEM házasodok senkivel, mert ha közben kiderül, herótotok van amúgy a másiktól, akkor szarban lesztek.
Természetesen össze lehet úgy házosodni, hogy a szüleid ne tudják meg. 18 éves korod óta semmihez nem kell az aláírásuk.
Aztán mindketten hazamentek a saját otthonotokba? Nem akartok előbb összeköltözni?
A sok olyan kommentelonek uzenem akik az egyuttelesre gondolnak:
Igen laktunk egyutt!
De nem ereztem fernek hogy az o szuleinel lakjunk az en szuleim meg hoppon es igazabol itt borult ki a bili.
Az o csaladja elvarta volna hogyha mar a fiukkal "jarok" vele eljek de "szegeny kisfiuk egyedul egy mashol..kizart"
Igen elegge mama fia volt ahogy en is apu kislanya es ezzel nincs is bajon mindenkinek a szulei az elsok nyilvan
De eljon az ido mikor integetni kell.
Nos o akkor meg nem allt erre keszen de ugylatom megerett a dologra.
Egyebkent az hogy "hazamenni kozos lakasba" Jah igen, amit cseszhetunk ha alig latjuk egymast mert o 12orazik en 8orazok 3 muszakba.
Szoval majdhogynem ugyan az a szitu
De nem banom igazabol.
Nyilvan lesz amugy kozos lakas is.
Gyerek nem lesz mert en sajnos nem szulhetek, szoval azon kar agyalni.
Es igen az is megfordult a fejemben hogy meg varathat magara a nasz..
Bar ha tenyleg odajutnank hogy nem kellend titkolni akkor se mondanank el senkinek.
En lagalabbis herotot kapok tole mikor a facebookom tele van "uristen ma ferjhez megyek!!!!!" "jesszus megszultem a kisbabam ma hajnalban" posztokkal.
Szoval valoszinu a szulein kivul senkinek nem szolnank rola max a legjobb haveroknak.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!