Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fél4kor kezdődik a polgári esküvő akkor szerintetek a fodrász és a sminkes hányra jöjjön?
És ha dugó van? ha elkésik, ha elromlik az autó, ha mit tudom én?
Persze ha el tudjátok halasztani az esküvőt egy ilyen nem várt esemény miatt, akkor persze, ráér 14 órára is hogy jöjjenek. :DD
Akkor lesz az esküvő vagy a vendégfogadás? Mikor mentek fotózni?
Mi 16-re vártuk a vendégeket,8-ra mentem a fodrászhoz,kozmetikushoz,mert déltől háromig fotóztunk.
Mondjuk a déli órákban fotózni a legnagyobb butaság amit ifjú pár/fotós elkövethet. Kerüljétek a déli órákat a kreatív fotózás vonatkozásában, a napkelte utáni 2-3 óra vagy a naplemente előtti 2-3 óra ami használható.
A kérdésre válaszolva: kb. egy óra a smink, egy óra a haj, pici ráhagyással és az öltözésre hagyva fél órát meg a polgárira oda is kell érni az mondjuk egy kis település esetében legrosszabb esetben még fél óra délben elég elkezdeni készülni. A fotózásra meg keressetek egy külön napot.
Nálunk 3-kor kezdődik a vendégvárás.Én így tervezem:
9: kávé, reggeli
10: frizura
11:30 vmi kis ebéd + megnézni az étterem díszítését
12: elkezdek sminkelni (magamnak)
13:30 öltözködés
14-kor találkozok férjemmel, megnézzük először egymást, kicsit beszélgetünk, plusz kis fotózás. Aztán együtt lemegyünk a vendégvárás helyszínére.
"Nem rá érne 12-13 óra körül?"
De, bőven elég, ha fél 4 előtt nem terveztek semmi extrát (pl. lánykikérés, vagy vendégfogadás vagy akármi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!